vineri, 31 mai 2019

404 error (18+)

de Roxana Lucan

Dacă ar fi să fie acel articol, care ar fi? Despre ce ar fi? Dacă ar fi să-ți pui în el toți pașii care ți-au călcat pe inimă, dacă ar fi să-ți scoți demonii care cu forța ți-au fost injectați în vene, dacă ar fi să-ți ridici umerii care plecați au fost în umilință, dacă ar fi să-ți revezi lista cu toate piedicile care te-au pus la pământ, dacă ar fi să-ți lași furată libertatea de a fi cine ești și cine vrei să fii, care ar fi acel articol?

Ăsta-i.

Constat că România este o țară populată de oameni bolnavi. Frumoasă, da, dar extrem de bolnavă. Un om sănătos la creieri nu găsești în toată țăruca asta, și o spun cu toată convingerea. Unii mai puțin bolnavi, alții mai mult bolnavi și majoritatea, full option bolnavi. Să luăm ca exemplu un artist care la un videoclip postat pe youtube, are 10 milioane de vizualizări. (Arta, se presupune că spală sufletul de praful adunat peste zi, așa zice Picasso, iar eu îl cred, sincer.) Să-l luăm pe acest stimabil domn artist care prin muzica lui, influențează și hrănește mai mult din jumătatea locuitorilor României.

Stimate Domn Artist, îmi doresc nespus de mult să vă fac atât de multe lucruri care v-ar putea aduce atât de multă fericire. Cum ar fi, să vă decupez cu finețe osul parietal și pe cel frontal și, cu duhul nemărginit al blândeții, să cuprind cu dibăcia mâinilor mele acel plenipotențial și ilustru encefal (creier) pe care cu mândrie îl dețineți. Cu toată grația care sălășluiește în mine, să-l depozitez într-o cutie cu diametrul de 19 cm și înălțimea de 17, meșteșugită din lanțurile dumneavoastră de haur, pe care le voi smulge cu grijă de la gâtul pudic dar atât de râvnitor. Și să vi-l direcționez, suav și satisfăcător, prin canalul anal, fix în rect. Cu drag. Să vă fie de bine.

Sunt o persoană capabilă să accept și să înțeleg mult. Iar când spun mult, crede-mă, e mult. Dar ceea ce nu pot accepta și nici înțelege este umilința și lipsa de respect pe care tu, ca mascul, le aplici unei femei. Decât să-ți permit acest lucru, cu toată bunătatea care e în mine, prefer să te calc pe cap și să-ți distrug viața la un moment de beție.  Foarte mulți bărbați sunt exact ca și stimabilul amintit. Bărbații care aplică această corecție sunt împărțiți în două categorii. Cei care au un IQ atât de scăzut încât pentru ei asta e normalitatea, și cei care au un IQ puțin mai ridicat, care au avut puțin noroc în viață și s-au învârtit de-un strop de putere și care au impresia că dețin arta manipulării, realizează că nu e normal și o și spun, dar totuși o fac. Dacă ești prostă, cazi la amândoi. Dacă ești mai puțin proastă și puțin conștientizezi, îi faci o muie, tragi orice poți de pe el și consideri că sunteți win-win. Dacă nu ești nici proastă și nici mai puțin proastă, îl miroși și poți alege să îl lași în lumea lui, indiferent de consecințe. Să fim foarte clari, pentru ei oricum ești curvă, deci ești femeie, deci ești, cum spuneam, proastă. Fie că rămâi, fie că pleci, tu tot curvă ești. Pentru că ei atâta pot. Dar dacă e să-ți spună părerea despre ei înșiși, ei sunt Dumnezeu. Ei sunt cei mai drepți, cei mai puternici și cei mai îndreptățiți să te umilească, să nu te respecte și să nu le pese de ceea ce vrei tu de fapt.

Știi bancul cu Ghiță, karatistu`? Eu îl știu. Mi l-a spus sora mea cea faină iar pe această cale doresc să îi mulțumesc pentru momentul de iluminare. Bancul este următorul: Ghiță era foarte respectat la el în sat, pentru că toţi ştiau că Ghiță e karatist. Dar într-o zi Ghiță a luat bătaie de la Ionuț, care nu ştia că Ghiță e karatist. Așa-i cu Dumnezeii ăștia. Toți sunt Dumnezei la ei în sat, până vine unul care e din alt sat.

Femeia lu` Cristos (am zis femeia, nu adolescenta), adună-te naibii și nu mai permite nimănui să te umilească. Nu mai permite nimănui să-ți spună eu știu ce e mai bine pentru tine, eu te cunosc mai bine, nimeni nu te cunoaște mai bine decât tine. Ia pământ în gură și fugi în momentul în care bărbatul de lângă tine îți spune asta. Sau ți-o induce. Ai un dar cu care poți preveni orice dezastru, iar acela e intuiția. Ascultă-l și-l folosește. Nu mai mânca căcat doar pentru că el susține că e bun.

Toți suntem bolnavi. Unii mai mult, alții mai puțin dar majoritatea full option. Putem schimba asta? Da, putem. Vrem să o schimbăm? 404 error. Iar dacă te crezi perfect sănătos… permite-mi să-ți spun, nu mai ai nicio speranță.

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo