vineri, 3 iulie 2020

Galaxy Watch 3, imaginile oficiale cu viitorul smartwatch Samsung indică data lansării

de Basil Mureșan

După ce primele fotografii oficiale pentru presă ale viitorului model Samsung Galaxy Watch au apărut în urmă cu două zile, acum au fost publicate mai multe fotografii. Ultimele imagini de marketing conțin acum și o trimitere la data lansării smartwatch-ului.

Așa cum a fost cazul imaginilor scurse anterior, cele mai recente redări de marketing au fost furnizate de Evan Blass. Pe lângă timpul arătat de smartwatch, pe una dintre imagini apare și data: „Miercuri 22”. Reprezintă o zi de miercuri și ziua de 22 a unei luni. A 22-a zi a lunii viitoare, a lunii iulie este, de asemenea, o miercuri. Și, de aici au început să curgă speculațiile. Lansarea lui Galaxy Watch 3 va avea loc miercuri 22 iulie 2020. Conform site-ului german WinFuture, nu este prima dată când Samsung lasă astfel de indicații discrete despre anumite evenimente viitoare.

Da, în trecut, datele consemnate pe imaginile de marketing au reprezentat în multe cazuri data lansării unui anumit produs, smartphone, tabletă sau smartwatch. Cel mai probabil aceasta va fi situația și a lui Samsung Galaxy Watch 3. În consecință, smartwatch-ul Samsung ar trebui să vadă lumina zilei miercuri pe 22 iulie 2020.

Deși smartwatch-ul este de fapt un succesor direct al originalului Samsung Galaxy Watch, dispozitivul ar fi trebuit să apară sub numele Galaxy Watch 2, nu sub numele Galaxy Watch 3. Spre deosebire de Galaxy Watch Active 2, ceasul are din nou o ramă fizică rotativă, lucru cerut cu insistență de fanii Samsung.

Galaxy Watch 3 va avea două variante – 1,2 inch și 1,4 inch. Modelul mai mic (41 mm) va avea un ecran de 1,2 inch, iar cel mai mare (45 mm) va avea un ecran de 1,4 inch. Ceasul inteligent Samsung va avea și certificarea cu standardul militar american MIL-STD 810G. De asemenea, Galaxy Watch 3 va avea rezistență la apă și praf cu certificarea IP68 și va rezista până la 50 de metri adâncime în apă timp de 10 minute. Pentru protecția ecranului, Samsung va pune sticla Corning Gorilla Glass DX. Ambele modele vor veni în carcase din oțel inoxidabil și titan.

Modelul mai mic va avea o baterie de 247 mAh iar modelul mai mare una de 340 mAh. Galaxy Watch 3 va fi bine dotat în materie de senzori de sănătate, utilizatorii vor primi caracteristici ECG, tensiunea arterială și măsurarea pulsului. Vor fi la bord și alți senzori, cum ar fi giroscop, accelerometru sau barometru. Pe partea de memorie va avea 1 GB RAM, 8 GB stocare și rulează versiunea Tizen OS 5.5.

Încă nu este clar dacă Samsung Galaxy Watch 3 va fi de fapt anunțat pe 22 iulie. Este posibil ca gigantul tech sud-coreean să amâne data din cauza pandemiei globale. Oricum va fi un eveniment online. Până acum, desigur, Samsung nu a comentat încă nimic referitor la noul smartwatch. Data evenimentului de lansare este posibil să fie confirmată oficial în zilele următoare.

 Sursa foto: via @evleaks

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo