miercuri, 23 septembrie 2020

Samsung a lansat telefonul Galaxy M51 cu o baterie de 7.000 mAh

de Basil Mureșan

Samsung a lansat recent telefonul Galaxy M51, cel mai puternic și premium smartphone din seria Galaxy M, pentru consumatorii cu experiență tehnologică și pentru consumatorii din generația Z. Alimentat de procesorul Qualcomm Snapdragon 730G, Galaxy M51 este primul smartphone cu o baterie de 7000 mAh.

 Galaxy M51 vine cu cel mai bun afișaj Super AMOLED Plus Infinity-O de 6,7 inch din domeniu pentru o experiență de vizionare captivantă și cameră Sony de 64 MP cu funcție Single Take, ceea ce îl face cel mai puternic smartphone din portofoliul seriei Samsung Galaxy M.

Conform MySmartPrice, Samsung a lansat pe Galaxy M51 în două variante de memorie – una cu 6 GB RAM și 128 GB stocare internă și una cu 8 GB RAM și 128 GB stocare internă. Cu ajutorul unui card micro-SD, dispozitivul are posibilități de extindere a spațiului de stocare. În ceea ce privește software-ul, Samsung Galaxy M51 vine din cutie cu Android 10 și cea mai recentă interfață Samsung.

Samsung Galaxy M51 are un ecran mare de 6,7 inci Full HD+ cu un orificiu central sus pentru camera selfie. Apropo, Samsung Galaxy M51 are o cameră frontală de 32MP. Pe spate Samsung Galaxy M51 are o configurație cu patru camere foto, care include o cameră primară de 64 MP, una ultra-largă de 13MP, una de adâncime de 5MP și un obiectiv macro de 5MP.

Noul smartphone Samsung, mult mai dotat și puternic decât Samsung Galaxy A41, are un scaner de amprentă montat lateral (în partea dreaptă), care funcționează ca buton de pornire al dispozitivului. Butoanele de volum se află poziționate în partea de sus a butonului de pornire. În partea stângă, Samsung Galaxy M51 are o tăviță hibrid SIM. În partea de jos a dispozitivului există o grilă pentru difuzoare, o mufă pentru căști de 3,5 mm și un port USB de încărcare de tip C.

Apropo de bateria dispozitivului, Samsung Galaxy M51 se mândrește cu o baterie masivă de 7.000 mAh, care oferă o încărcare rapidă de până la 25W. care reîncarcă bateria în mai puțin de 2 ore. Galaxy M51 are, de asemenea, încărcare inversă. Pentru cei interesați, cutia în care este livrat dispozitivul are și un încărcător rapid de 25W.

Galaxy M51 este surprinzător de subțire, are doar 9,5 mm și cântărește 213 de grame. Smartphone-ul va fi disponibil în două culori – Electric Blue și Celestial Black. Noul telefon Samsung va fi la vânzare din 18 septembrie 2020.

Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo