vineri, 25 septembrie 2020

Samsung va introduce noua linie de smartphone Galaxy F în India

de Basil Mureșan

Samsung Electronics va lansa în curând o nouă serie de smartphone-uri care va debuta în India. Informația apărută zilele trecute vine de la mai multe surse bine informate din domeniul telefoniei mobile. Cu această nouă serie, Samsung Galaxy F, gigantul high-tech sud-coreean vrea să-și crească prezența pe cea de-a doua cea mai mare piață de smartphone-uri din lume, dar și la nivel mondial.

Un reprezentant al site-ul oficial Samsung India a declarat recent pe Twitter că va lansa în curând seria de smartphone-uri Galaxy F. Cel mai important producător mondial de smartphone-uri are în prezent seriile premium Galaxy S și Galaxy Note, familia pliabilă Galaxy Z și seriile bugetare Galaxy A și Galaxy M.

Conform ziarului sud-coreean The Korea Herald, se așteaptă ca noua gamă Samsung Galaxy F să aibă smartphone-uri mid-to-low-end concentrate pe camere. Debutul în India se datorează imensei piețe mobile de acolo dar și faptului că această serie este fabricată în India la Noida. Aici Samsung are cea mai mare fabrică de smartphone-uri din lume.

Samsung nu a confirmat oficial nicio informație cu privire la primul smartphone Galaxy F sau caracteristicile acestuia. Conform experților din domeniu, numele primului telefon din această nouă serie va fi Samsung Galaxy F41. Nu știm dacă va fi apropiat de Galaxy A41, Galaxy M31 sau Galaxy M51. Conform informațiilor Samsung Galaxy F41 are un ecran Infinity-U și dispune de o configurație cu trei camere la spate.

Samsung a fost al doilea cel mai mare furnizor de smartphone-uri din India în al doilea trimestru al anului 2020, cu o cotă de piață de 26%, în spatele Xiaomi din China, cu o cotă de piață de 29%. Dar, odată cu creșterea sentimentului anti-China în India, în urma unei ciocniri mortale la frontieră între cei doi vecini, cota de piață Samsung a început să crească în India. Cu seria Galaxy F, cel mai probabil Samsung vrea să profite de situație.

Apple Inc. a declarat că magazinul său online Apple se va deschide miercuri pentru a vinde produse direct consumatorilor indieni. LG Electronics Inc. a declarat că intenționează, de asemenea, să construiască un portofoliu de produse specific Indiei pentru a-și extinde vânzările de smartphone-uri.

Sursa foto: androidpure.com

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo