marți, 28 aprilie 2020

AirPods Lite: Apple va lansa noi căști wireless în mai 2020

de Basil Mureșan

Compania americană Apple va lansa o nouă generație de căști wireless AirPods cândva în luna mai 2020, conform unui cunoscut leaker ce lansează în general informații ce se adeveresc despre Apple. Ar putea fi o versiune mai ieftină, Lite a AirPods Pro 2, căștile in-ear ale Apple. Inițial aceste Apple AirPods Pro Lite au fost planificate pentru lansare în martie, dar au intervenit problemele cauzate de virusul corona. Acum luna mai este dată ca lansare, fără să avem o dată exactă.

Cu această ocazie compania din Cupertino va prezenta și un nou MacBook Pro destinat să înlocuiască MacBook Pro de 13 inch din portofoliul său. Conform zvonurilor de până acum, căștile wireless AirPods Pro Lite vor avea un preț undeva între 159 – 199 dolari.

Noile AirPods care trebuiau prezentate în martie, sunt acum gata de lansare. Probabil, alături de MacBook Pro în luna viitoare„, anunță Jon Prosser, cunoscut pentru informațiile sale în general exacte despre produsele Apple. Datorită informațiilor din surse interne de la Apple și de la mai mulți distribuitori, Jon Prosser a reușit să prezică data exactă de lansare a telefonului iPhone SE 2020 și iPad Pro 2020. Așadar, putem da credit acestei informații.

În acest moment nu sunt informații aproape deloc privind noile caracteristici ce vor face parte din Apple AirPods‌ Pro Lite. O posibilitate este ca noile căști să aibă același design in-ear ca AirPods Pro 2. Un minus pentru AirPods Pro Lite ar fi lipsa ANC (Active noise control – controlul activ al zgomotului). Cu aceste căști, Apple va răspunde companiei Samsung care în acest an a lansat Galaxy Buds+, căști wireless foarte bine primite de piață.

Conform ultimelor informații disponibile, versiunea Apple AirPods Pro Lite, căștile ar fi în ureche, dar nu vor avea controlul activ al zgomotului, caracteristica principală a AirPods Pro 2, potrivit PhonAndroid. Cu toate acestea, este posibil ca Apple să mai lanseze și o a treia generație de AirPod-uri, un set Apple AirPods Pro 3, dar momentan această informație este la nivel de zvon.

Tot potrivit lui Jon Prosser, Apple ar lansa și un nou MacBook în luna mai. Acest nou computer ar fi destinat să ia locul actualului MacBook Pro de 13 inch. Acesta ar include un ecran de 14 inch și o nouă tastatură similară cu cea a MacBook Pro de 16 inch lansat la sfârșitul lui 2019.

Sursa foto: via phonandroid.com

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo