luni, 26 septembrie 2022

Al patrulea eveniment al grupului cultural ,,Arta-visul îngerilor” a stat sub semnul muzicii

de Valentin Iacob

În ,,Foișorul cultural”, sub ultimele raze ale soarelui de septembrie spre octombrie, prieteni și iubitori ai muzicii s-au reunit spre a transmite mesajul artei celor care sunt gata să îl primească. Albul și negrul clapelor pianului, strunele chitarei și trilurile flautului, dublate de minunate voci ale tinereții ne-au adus aminte că visul poate merge înainte, spre materializare.

Și cine poate face acest lucru mai bine decât copiii, spre bucuria părinților. Anastasia Maria Solomie (solistă de muzică ușoară și flautistă, solista fomației ,,Quantic”), Raul Nica, solist vocal și chitarist al formatiei ,,Ribozom” și Aimee Șipoș, elevă în anul VI secția pian, a Școlii Populare de Artă Arad, pregătită de d-na prof. Ria Horoșni, ne-au încântat sufletele cu muzică clasică, muzică usoară, cover-uri și compoziții proprii, dar și folk de foarte bună calitate.

Au mai cântat alături de ei Adina și Maximilian Cucuiu, Gabriel Ciurea Mladin, Andreea Petran, Izabela și Alexandru Mladin (aka Dj Zenx). Copii ai generației strălucitoare, artiști și mesageri ai emoției numită muzică, parte din filele de lumină ale Universului, care aduc bucurie și pun culoare acolo unde este nevoie.

Mulțumim părinților, profesorilor și dascălilor care îi îndrumă pe acest drum care urcă și căruia nu îi putem vedea capătul, dar îi putem simți vibrația. Spre înalt, acolo de unde cu toții am început călătoria numită viață. Mulțumesc Erika Gal pentru suport, Adina Cucuiu și Andreea Petran pentru sonorizare, mulțumesc Vasile Rus și Școlii Populare de Artă Arad pentru sprijin și logistică. Să fie Arta!

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo