sâmbătă, 16 octombrie 2021

Amazfit a lansat trei ceasuri de fitness cu baterii de lungă durată

de Basil Mureșan

Amazfit este un brand chinezesc respectabil de dispozitive purtabile înființat în septembrie 2015. Amazif oferă dispozitive purtabile, inclusiv ceasuri inteligente, trackere de fitness și diferite echipamente legate de sănătate și sport. Zilele trecute Amazfit a lansat teri ceasuri de fitness: Amazfit GTR Pro 3, Amazfit GTR 3 și Amazfit GTS 3.

Toate ceasurile au o durată de viață extinsă a bateriei, iar modelul Amazfit GTR Pro 3 oferă până la 12 zile de utilizare normală la o singură încărcare. Este excelent! Conform site-ului american Android Authority, prețurile încep de la 229$ pentru GTR Pro 3 și 179 USD pentru Amazif GTR 3 și GTS 3.

Zvonurile că Amazfit va lansa câteva treckere de fitness interesante au circulat de ceva timp. Acum noile ceasuri sunt oficiale și vin cu câteva specificații bune și câteva actualizări interesante. Toate cele trei ceasuri dispun de o durată de viață extinsă a bateriei și un număr, fără îndoială, excesiv de moduri de urmărire a activităților sportive.

Modelul cel mai performant al companiei, Amazfit GTR 3 Pro, are un afișaj rotund AMOLED de 1,45 inch și o baterie de 450mAh care oferă până la 12 zile de viață a bateriei. Acest lucru le va oferi utilizatorilor suficient timp pentru a se bucura de 2,3GB de stocare, plus Wi-Fi, GPS, Bluetooth și un microfon și difuzor pentru asistență la apeluri la încheietura mâinii. Ultimele două caracteristici sunt, de asemenea, utile pentru a lansa asistentul inteligent Alexa Amazon, lucru pe care ceasul îl poate face atunci când este conectat la internet.

Amazfit GTR 3 Pro cântărește doar 32g (pentru referință, doar puțin mai mult decât Samsung Galaxy Watch 4), cu o estetică elegantă, clasică. Cureaua sa cu fluoroelastomer cu eliberare rapidă de 22 mm este disponibilă în piele neagră sau maro infinit, dar sigur este interschimbabilă cu o varietate de opțiuni de la comercianții cu amănuntul terți.

Între timp, modelul Amazfit GTR 3 păstrează aproape același aspect și caracteristici ca modelul Pro, dar are alt spațiu de stocare. Are Wi-Fi, microfon, difuzor și Bluetooth și până la 21 de zile de viață a bateriei. Durata mai mare a bateriei este consecința ecranului mai mic al ceasului. Amazfit GTS 3 are un ecran dreptunghiular AMOLED, cu un singur buton și o curea din silicon.

În primul rând noul set de ceasuri de fitness, Amazfit GTR 3 Pro, Amazift GTR 3 și Amazift GTS 3 se deosebesc de predecesorii lor cu un senzor optic BioTracker. Utilizatorii pot utiliza acest nou senzor pentru a urmări oxigenul din sânge, ritmul cardiac și stresul.

Toate cele trei ceasuri recunosc automat opt ​​forme tipice de activitate, inclusiv alergarea, mersul pe jos și ciclismul. De asemenea, pot urmări peste 150 de sporturi la cerere. Ceasurile pot apoi să sincronizeze aceste date și alte date de sănătate fie cu Apple Health, fie cu Google Fit, deoarece ceasurile rulează toate Zepp OS, făcându-le compatibile atât cu dispozitivele iOS, cât și cu cele Android.

Sursa foto: Amazfit

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo