luni, 25 iulie 2022

Apple Watch Series 8 va avea un ecran mai mare și măsurarea temperaturii pielii

de Valentin Iacob

În cea mai recentă rundă de informații, două surse foarte credibile din domeniu au scris despre schimbări majore la Apple Watch Series 8. Potrivit acestora, Apple este hotărât în ​​sfârșit să aducă caracteristici legate de temperatura corpului sau temperatura pielii pe viitoarea serie care va fi lansată în toamnă.

Și asta nu este totul despre viitorul ceas inteligent Apple Watch Series 8. Potrivit Tizenhelp, următorul ceas inteligent din Seria 8 ar putea veni cu un afișaj mai mare. Din păcate, cea mai așteptată caracteristică, măsurarea tensiunii arteriale, a fost din nou amânată pentru o dată ulterioară sau poate peste câțiva ani.

Cu următorul smartwatch, Apple ar putea lansa un ceas cu o dimensiune mai mare pentru unii dintre utilizatorii săi, susține Ross Young, un cunoscut analist din domeniul display. Se pare că Apple se gândește la încheieturile mari, care preferă ecranele mai mari. Deocamdată, pe Apple Watch Series 7, compania americană oferă un afișaj de 45 mm.

Acum aflăm că Apple Watch Series 8 va avea un afișaj de 50 mm, care este un ecran de 1,99 inch. Apple va continua să lanseze și variante mai mici, deoarece mulți utilizatori le aleg. Pe piață, foarte multe companii oferă ceasuri cu ecran mare.

O altă caracteristică care poate veni la Seria 8 este capacitatea de a verifica febra. Funcția de temperatură corporală poate fi introdusă în sfârșit pe noul ceas. Cel mai important rival al companiei Apple de pe piață, compania Samsung, a decis să introduce această caracteristică pe viitoarea serie Galaxy Watch 5 care va fi lansată pe 10 august.

În toate acestea, Apple ar fi putut decide să amâne funcția de urmărirea tensiunii arteriale. Este una dintre acele caracteristici care se află întotdeauna pe lista utilizatorilor. Este disponibilă pe majoritatea ceasurilor inteligente premium, inclusiv pe Galaxy Watch Active 2, vechi de trei ani. Seria Apple Watch Series 8 va fi lansată în septembrie anul acesta și atunci vom afla ce bunătăți ne rezervă Apple în materie de ceasuri inteligente.

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo