miercuri, 23 noiembrie 2022

Arh. Gheorghe Seculici, reales vicepreședinte la nivel național al Camerei de Comerț, pentru încă cinci ani

de Valentin Iacob

Arhitectul Gheorghe Seculici a fost reales vicepreședinte al Camerei Naționale de Comerț, Industrie și Agricultură, pentru un mandat de cinci ani. La realegerea sa au fost avute în vedere rezultatele obținute de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, pe care arh. Gheorghe Seculici o conduce.

Reprezentant al unui mediu de afaceri puternic, arh. Gheorghe Seculici a reușit, la Arad, să organizeze un sistem de târguri, expoziții, conferințe și evenimente de mare vizibilitate nu doar la nivel regional sau național, ci și pe plan internațional. Parteneriatul cu administrația locală este o garanție suplimentară a succesului evenimentelor pe care Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad le organizează cu o frecvență aproape lunară, la Expo Arad, cel mai mare centru expozițional din țară, din afara capitalei. De asemenea, parteneriatele externe ale Camerei de Comerț din Arad, cu spațiul chinezesc, italian, ungar, sârbesc, au consolidate performanțele economice și recunoașterea publică a Camerei de Comerț din Arad.

„Mă onorează încrederea colegilor mei, iar faptul că am fost reales vicepreședintele Camerei Naționale mă determină să continuăm, împreună cu echipa de la Arad, să consolidăm proiectele în derulare la nivel național și să contribuim, cu potențialul Aradului, la rezultatele bune de la nivel național”, a declarat arh. Gheorghe Seculici.

În cadrul aceleiași ședințe, Mihai Daraban a fost reales președinte la nivel național al Camerei de Comerț și Industrie.

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo