luni, 21 noiembrie 2022

Bene Merenti pentru pastorul Sorin Ignat

de Valentin Iacob

La sărbătorirea a 135 de ani de mărturie baptistă la Curtici, președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a acordat duminică Distincția Bene Merenti, înființată cu ocazia aniversării a 30 de ani de activitate a instituției, pastorului Sorin Ignat. La eveniment au fost prezenți și primarul Bogdan Ban, respectiv viceprimarul Dan Doba.

„În calitate de președinte al Consiliului Județean Arad, am acordat Distincția Bene Merenti, pentru contribuția deosebită la dezvoltarea vieții sociale și culturale a orașului Curtici, pastorului Sorin Ignat, un om care sădește speranță și bunătate în jurul său și care a construit o comunitate unită în jurul valorilor creștine. Mulțumesc comunității baptiste din orașul Curtici pentru contribuția deosebită pe care, de-a lungul celor 135 de ani de existență, a avut-o în promovarea valorilor fundamentale în societatea noastră locală și îi urez «La mulți ani»!”, a declarat președintele Iustin Cionca.

Sărbătorirea celor 135 de ani de mărturie baptistă la Curtici a fost completată de aniversarea a 5 ani de la inaugurarea noului lăcaș de cult al Bisericii Baptiste din oraș.

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo