luni, 7 noiembrie 2022

Black Friday la Glasspandoor

de Valentin Iacob

La Glasspandoor ți-am pregătit sute de reduceri cu ocazia mult așteptatului Black Friday! A venit momentul să profiți de cele mai bune oferte pentru a-ți decora casa cu produse în trend, tocmai de aceea vei beneficia de cele mai bune prețuri la multe categorii!

Ce îți poți cumpăra de Black Friday? 

Între 11 și 12 noiembrie, atât pe site, cât și în showroom-urile noastre vei găsi produse la reducere precum: 

  1. Canapele din ultima colecție și nu numai

Dacă o nouă canapea era pe lista de cumpărături, atunci avem o veste grozavă: la Glasspandoor vei găsi zeci de canapele și colțare la reducere! Nu, nu scoatem ce avem rămas într-un colț uitat de depozit, ci primele produse vor fi chiar cele din ultima colecție! Prețul de acum pare mic? Atunci faptul că reducerile de Black Friday se aplică la prețul curent nu poate fi decât un motiv în plus să aduci o nouă pată de culoare și eleganță în locuința ta! 

  1. Uși de interior 

Un element important care asigură intimitatea în cadrul locuinței tale, dar care face parte și din design-ul casei este ușa de interior. Combinația dintre lemn și MDF reprezintă o alegere calitativă și cu o estetică modernă, motiv pentru care le-am inclus în reducerile pe care ți le-am pregătit! Fie că ești adeptul unui stil modern, minimalist sau luxury, vei găsi o ușă de interior care să se potrivească cu designul ales!   

  1. Panouri solare – investiția în energia verde

Cu toate modificările legislative, dar și odată cu liberalizarea pieței de energie electrică, costurile facturilor au început să fie o problemă pentru români. Probabil că ai auzit de panourile solare și de cum sunt o soluție pentru următorii 25-30 de ani pentru locuința ta. La Glasspandoor beneficiezi deja de oferte de top la pachetele pentru panouri fotovoltaice on-grid.  Doar că nu ne oprim doar la aceste pachete speciale și la conceptul la cheie, ci această categorie va beneficia de o reducere suplimentară de Black Friday! Așteptai un preț mai mic? Între 11 și 12 noiembrie îl vei avea! 

  1. Tâmplărie de termopan de calitate

Ai tot amânat momentul în care vei schimba tâmplăria casei tale? Glasspandoor este cunoscută ca având cele mai mici prețuri din România la termopane de calitate! De Black Friday, prețurile scad chiar mai mult! Profită de oferte pentru a-ți echipa casa cu uși și ferestre în diverse nuanțe și modele, care să corespundă cu gusturile tale! 

  1. Parchet laminat

Parchetul laminat este o alternativă de pardoseală estetică și modernă pentru a-ți pune locuința în valoare! Vechea pardoseală este zgâriată? A fost afectată de apă? La Glasspandoor vei găsi parchet laminat super-rezistent la apă și cu o clasă de trafic adaptată după nevoile casei tale la un preț foarte mic! 
Profită de reducerile Black Friday pentru a face un upgrade locuinței tale cu produse de ultimă generație, în trend, care să-ți reflecte gusturile! Pe lângă categoriile enumerate, și restul produselor vor beneficia de prețuri speciale! Doar între 11 și 12 noiembrie ai sute de reduceri la produsele noastre, fiecare fiind o soluție pentru casa ta!

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo