luni, 12 septembrie 2022

Căștile Jabra Elite 5 vor fi lansate în scurt timp, știm specificațiile, designul și culorile

de Valentin Iacob

Jabra se pregătește să lanseze o nouă pereche de căști, și anume Elite 5, și se așteaptă ca acestea să fie o continuare a căștilor Jabra Elite 3 care au fost anunțate în 2021. Jabra nu a anunțat căștile Elite 4, totuși, a dezvăluit Elite 4 Active în decembrie anul trecut.

Noi detalii despre viitoarele căști Jabra Elite 5 au apărut înainte de lansare. Specificațiile, designul și opțiunile de culoare ale noilor căști Jabra au fost dezvăluite de cunoscutul Roland Quandt. Elite 5 prezintă îmbunătățiri față de versiunea anterioară, Jabra Elite 3 și Elite 4 Active. Potrivit GizmoChina, Căștile Jabra Elite 5 au drivere de 6 mm, anulare activă a zgomotului și conectivitate multipunct Bluetooth.

Specificațiile scurse până acum arată că multe dintre caracteristicile Elite 7 Active și Elite 7 Pro sauJabra Elite 85T, sunt, de asemenea, găsite în gama medie Elite 5. Căștile Jabra Elite 5 au șase microfoane pentru a sprijini anularea activă a zgomotului (ANC) și durează până la 28 de ore de redare, atunci când sunt utilizat împreună cu carcasa de încărcare. Fără carcasa de încărcare, Elite 5 va oferi 7 ore de ascultare la o încărcare completă.

Viitoarele căști mid-range acceptă conectivitate Bluetooth 5.2, precum și certificare IP55 pentru o protecție ușoară la apă și praf. Configurația ANC cu șase microfoane pentru Elite 5 este o îmbunătățire față de predecesorii săi. Se aliniază cu seria Elite 7, pe lângă faptul că acceptă Alexa și Google Assistant. Există comenzi tactile pe fiecare dintre cele două căști. De asemenea, există mai multe vârfuri pentru urechi de diferite dimensiuni și un cablu USB-C ca parte a pachetului.

Viitoarele căști Jabra Elite 5 vin într-o carcasă de încărcare în formă de pastilă și vor fi disponibile în variante de culoare crem/alb-negru și gri/negru. Data de lansare pentru Jabra Elite 5 nu este cunoscută în acest moment, dar ne putem aștepta la o lansare iminentă. De asemenea, informațiile despre preț au lipsit din scurgerea lui Quandt, deși setul Elite 4 Active se vinde în prezent cu 89,99 de dolari.

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo