sâmbătă, 2 iulie 2022

Clasă de tâmplărie de învățământ dual la Școala Iuliu Moldovan

de Valentin Iacob

            Consiliul Județean Arad și Districtul Tübingen din Germania, în parteneriat cu Liceul Tehnologic „Iuliu Moldovan”, înființează o clasă de tâmplărie de învățământ dual accesibilă oricărui tânăr, între 14-26 ani.  

            În aceste zile, câțiva profesori de la Liceul Tehnologic „Iuliu Moldovan” se află într-o delegație în Germania pentru a organiza, împreună cu partenerii din Tübingen, ultimele detalii  pentru pornirea clasei de tâmplărie, din luna septembrie 2022. Cei interesați se pot înscrie în perioada: 04.07.2022 – 08.07.2022, între orele 8-15 la sediul liceului, pe  Calea Timișorii, nr.29-31, tel.0257/287238. Cursanții clasei de învățământ dual tâmplărie beneficiază de cazare, masă și o bursă lunară în valoare de 200 de lei.  Ei vor fi instruiți de profesori de la Arad și Tübingen, Germania.

            „Îi îndemn pe toți tinerii care doresc să învețe o meserie, să se înscrie la clasa de tâmplărie și să își asigure o independență financiară pe viitor. Mulțumesc Fundației Baden-Württemberg din Germania, care prin Programul Walter Hallstein finanțează județul Arad în acest proiect”, a declarat Iustin Cionca.

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo