joi, 27 ianuarie 2022

CURS INSTRUCTOR PREPARATOR FORMARE – COR 333309

de Valentin Iacob

Camera de Comerț,și Agricultură a județului Arad organizează în perioada următoare cursul INSTRUCTOR PREPARATOR FORMARE.

Cursul este destinat persoanelor interesate de educația adulților, absolvenților de studii medii, care doresc să deruleze activități cu caracter instructiv-educativ sau persoanelor cu experiență informală în formare, care necesită o certificare, organizațiilor care doresc să dezvolte competențe necesare pentru desfășurarea activităților de formare.

Instructorul sau preparatorul de formareeste una dintre puținele ocupații care, conform legislației românești,conferă dreptul unei persoane de a susține programe de formare profesională conform calificărilor proprii.Acest curs vine în ajutorul persoanelor cu expertiză în diverse domenii, care urmează să predea meseria pe care o practică, noilor angajați, ucenicilor sau colegilor cu mai puțină experiență, precizează președintele CCIA Arad, domnul arh. Gheorghe Seculici.

Competențe dobândite :

  1. Proiectarea activitătilor de formare
  2. Asigurarea managementului procesului de instruire
  3. Evaluarea activităților de formare
  4. Asigurarea funcționalității utilajelor si echipamentelor specifice din atelierele/laboratoarele de lucru
  5. Integrarea TIC in formare
  6. Consilierea formabililor
  7. Dezvoltarea instituțională a organizației și dezvoltarea de parteneriate organizație-comunitate
  8. Asigurarea managementului carierei si al dezvoltării personale

“Condițiaobligatorie de înscriere la acest curs este ca toțiparticipanțiisă fie absolvenți de studiimedii, cu diplomă de bacalaureat.Cursul se finalizează cu examen în prezența unei comisii ANC, cursul fiind acreditat de Ministerul Educației Naționale și Ministerul Muncii și Justiției Sociale”, informeazămanagerulDepartamenului de Formare Profesională din cadrul CCIA Arad, doamna prof. Carmen Crișan.

Acte necesare pentru înscriere curs (în copie):

  1. carte identitate
  2. ceritificat naștere
  3. certificat de căsătorie
  4. diploma de bacalaureat

Pentru o organizare eficientă vă rugăm să confirmați înscrierea dumneavoastră la curs, la adresa de email carmen.crisan@ccia-arad.ro. 

Detalii suplimentare la telefon: 0730.188.299.

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo