vineri, 26 mai 2023

Difuzoarele JBL Boombox 3 și Charge 5 au fost lansate, au conectivitate Wi-Fi

de Valentin Iacob

Recent compania JBL, o subsidiară Samsung Elctronics, a lansat recent noi difuzoare Boombox 3 și Charge 5. Ambele difuzoare se pot conecta atât prin Wi-Fi, cât și prin Bluetooth. Difuzoarele Wi-Fi au câteva avantaje față de omologii lor exclusiv Bluetooth. În primul rând, nu sunt la cheremul razei limitate a Bluetooth. Odată ce sunt conectate la aceeași rețea ca sursa dvs. audio, vă puteți deplasa liber și puteți controla ce redă de pe dispozitivul dvs. portabil fără nicio constrângere.

Cea mai recentă versiune a difuzoarelor JBL Boombox 3 și Charge 5 acceptă acum conectivitate wireless. Difuzoarele portabile JBL Charge 5 și JBL Boombox 3 oferă acum conectivitate îmbunătățită și întreruperi reduse la transmiterea conținutului de pe dispozitive mobile. Potrivit Gizmochina, noile difuzoare acceptă și audio HD cu redare pe 24 de biți/96 kHz.

Difuzoarele portabile JBL Boombox 3 Wi-Fi și JBL Charge 5 Wi-Fi vor fi disponibile mai întâi în Europa. În afară de conectivitatea Wi-Fi, există o mică diferență între noua versiune a difuzoarelor și predecesorii acestora. Cu raza extinsă inerentă Wi-Fi, acum puteți conecta un dispozitiv care este mai departe de difuzor decât înainte. De asemenea, gadgeturile acceptă acum Apple AirPlay, Alexa MRM și Google Chromecast. Modelele acceptă, de asemenea, conectivitate Bluetooth 5.3 și auto-tuning pentru sunet optimizat, printre altele.La începutul anului compania JBL a prezentat mai multe modele cu design retro și tehnologie modernă la CES 2023.

Boombox 3 Wi-Fi are cinci difuzoare, un subwoofer, două tweetere și două drivere medii. Este compatibil cu Dolby Atmos, iar difuzorul oferă până la 24 de ore de redare cu o singură încărcare. În același timp, JBL Charge 5 Wi-Fi are două radiatoare de bas pasive, un tweeter și un driver de excursie lungă. Difuzorul poate funcționa până la 20 de ore cu o singură încărcare. Versiunile Wi-Fi JBL Charge 5 și Boombox 3 au ambele carcasă neagră accentuată de culoarea aurie.

Difuzoarele beneficiază, de asemenea, de noua funcționalitate de „auto-ajustare”, care detectează automat când le mutați într-un mediu nou și optimizează în consecință ieșirea lor sonoră. O altă îmbunătățire interesantă a Boombox 3 vine sub forma suportului Dolby Atmos. Devine primul difuzor portabil JBL care acceptă formatul de sunet spațial bazat pe obiecte și, prin urmare, ar trebui să fie o ascultare mai captivantă decât modelul de bază.

Noile boxe JBL sunt așteptate să ajungă în Europa în perioada următoare. Prețul de vânzare cu amănuntul al JBL Boombox 3 Wi-Fi este de aproximativ 599 de euro, în timp ce JBL Charge 5 Wi-Fi cost aproximativ 249 euro. JBL nu a anunțat momentan detaliile de disponibilitate a modelelor pe alte piețe din lume.

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo