duminică, 31 octombrie 2021

Difuzorul Apple HomePod Mini lansat în cinci culori diferite

de Basil Mureșan

În timpul evenimentului Apple Unleashed din 18 octombrie, compania americană a anunțat laptopurile MacBook Pro de 16 inch și MacBook Pro de 14 inch, noile căști AirPods 3 și două noi cipuri, Apple M1 Pro și M1 Max. Pe lângă acestea a fost anunțat și difuzorul HomePod Mini. Acesta va fi la vânzare în cinci culori, oferind utilizatorilor posibilitatea de a-și personaliza mai bine spațiile.

Apple HomePod Mini a fost lansat inițial doar în alb și negru, dar acum îl puteți obține în portocaliu, galben și albastru, făcându-le puțin mai pline de viață. Culoarea se reflectă și în diferite părți ale designului, conform XDA-Developers. Învelișul din material textil este acoperit cu țesături noi, iar culoarea respectivă este folosită și pentru accente pe butoanele difuzorului Apple HomePod Mini.

În afară de culoare, nu este mare lucru de spus despre Apple HomePod Mini. Ne așteptăm la aceleași caracteristici și calitate audio cu a modelelor Apple existente. Difuzorul inteligent Apple HomePod Mini este alimentat de asistentul digital Apple, Siri, astfel încât să puteți face orice solicitare pe care o veți face cu Siri pe iPhone. Poate fi comandat să seteze memento-uri, difuzarea mesajelor către alte HomePod-uri, controlul dispozitivelor inteligente de acasă și redarea muzicii.

Trebuie să face o remarcă aici. Apple lansează permanent noi difuzoare cu tot mai multe îmbunătățiri. În schimb, rivalul său din domeniul tehnologiilor mobile, Samsung nu reacționează deloc în privința difuzoarelor inteligente. După ce a lansat difuzorul Samsung Galaxy Home Mini în noiembrie 2019, difuzorul Galaxy Home încă se lasă așteptat.

Revenind la Apple HomePod Mini, acesta poate fi configurat pentru a funcționa împreună ca setare stereo în aceeași cameră sau pentru a reda muzică diferită în camere diferite din toată casa. De asemenea, puteți asculta cu ușurință muzică pe HomePod Mini atingând iPhone-ul de acesta pentru a transfera orice redați în acel moment. De asemenea, puteți face același gest pentru a transfera redarea muzicii înapoi pe telefon.

Tot pe tema muzicii și a lansării din 18 noiembrie, Apple a anunțat și un nou plan vocal pentru Apple Music. Acest plan vă oferă acces la întreaga bibliotecă de melodii și posturi de pe Apple Music, dar este accesibil doar utilizând vocea prin asistentul intelligent Siri.

Noul difuzor, în culorile la alegere de mai sus, va fi disponibil din luna noiembrie la un preț de 99 dolari.

Sursa foto: Apple

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo