vineri, 29 martie 2024

Difuzorul Honor Marvel Portable Bluetooth Speaker Pro lansat

de Valentin Iacob

Honor, anterior o fostă subsidiară a companiei Huawei, a anunțat în colaborare cu Marvel un difuzor Bluetooth. Noul difuzor Honor Marvel Portable Bluetooth Speaker Pro are o dimensiune compactă și o putere de ieșire de 30 de wați și a fost lansat zilele trecute la un eveniment organizat în China. Difuzorul Honor acceptă sunet la 360 de grade. Cu această ocazie compania Honor a lansat și brățara de fitness Honor Band 9 și ceasul inteligent Honor Watch GS 4.

Denumit Marvel Portable Bluetooth Speaker Pro, difuzorul are o ieșire cu o putere de 30W, asigurând un bas puternic și o experiență de sunet surround la 360°. Din punct de vedere al culorilor, difuzorul este oferit într-un gri industrial, negru și un portocaliu izbitor, potrivit GizmoChina.

Designul metalic unibody nu numai că arată bine, dar contribuie la construcția robustă a difuzorului. De asemenea, corpul difuzorului este certificat IP67 pentru rezistență la praf și apă, ceea ce înseamnă că poate rezista la ploi abundente și chiar la scufundarea în apă de un metru timp de 30 de minute. Honor spune că puteți conecta până la 100 de astfel de difuzoare în serie. În ceea ce privește bateria, difuzorul poate funcționa până la 12 ore când bateria este complet încărcată. Difuzorul Honor Marvel Portable Bluetooth Speaker Pro se poate încărca printr-un port USB Tip-C.

Designul tip cilindru este menit să asigure că difuzorul redă uniform și clar sunetul, indiferent de poziția ascultătorului. Pe lângă câteva butoane tipice pentru difuzoarele Bluetooth, există și un buton care activează asistentul vocal și permite efectuarea de apeluri hands-free cu sunet clar.

Difuzorul este conceput și pentru a economisi energie, cu o funcție de oprire automată după trei ore de neutilizare. Difuzorul Bluetooth portabil Marvel Pro oferă o autonomie a bateriei de 12 ore și poate fi controlat de o aplicație printr-un telefon care se conectează cu un simplu clic. Difuzorul oferă conectivitate Bluetooth 5.3 și acceptă codecurile SBC și AAC. Pentru fanii gadgeturilor, există un inel cu iluminare LED colorat integrată în el (în partea de sus). Pentru cei care se întreabă cum recunoaștem colaborarea cu Marvel, există o siglă Marvel pe partea din față a dispozitivului, iar sunetele de pornire amintesc de Iron Men.

Difuzorul Honor Marvel Portable Bluetooth Speaker Pro, ceasul inteligent Honor Watch GS 4 și trackerul de fitness Honor Band 9 au fost lansate momentan în China, dar probabil în scurt timp le vom vedea în magazine la nivel global. Apropo de brățara de fitness HONOR Band 9, aceasta are o autonomie de până la 14 zile și poate fi un concurent serios pentru brățara de fitness Samsung Galaxy Fit 3 lansată luna trecută de Samsung.

Difuzorul Honor Marvel Portable Bluetooth Speaker Pro este disponibil la vânzarea cu amănuntul la un preț de 399 yuani (55 de dolari).

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo