miercuri, 4 martie 2020

Galaxy M31: un smartphone Samsung de gamă medie cu o baterie gigantă

de Basil Mureșan

Zilele trecute Samsung a lansat un smartphone nou, mai ieftin, care vizează în primul clienții care nu pot sau nu vor să cheltuie mulți bani pe un telefon: Samsung Galaxy M31. Telefoanele de până acum din seria Galaxy M au avut mare trecere în India, unde se și fabrică și în mai multe țări unde puterea de cumpărare este mai mică. Acum noul telefon vine cu specificații bune și o baterie uriașă – 6.000 mAh.

Samsung Galaxy M31 va ajunge la vânzare la începutul lunii martie, dar va fi lansat apoi pe piețele occidentale și sperăm și în România. Pentru echivalentul a aproximativ 200 de euro, clientul va primi un display de 6,4 inch Infinity-U cu o rezoluție Full HD+. Ecranul este plat, un panou Super AMOLED, astfel încât culorile puternice și contrastul ridicat sunt asigurate.

Departamentul foto este destul de impresionant, deoarece Samsung a pus Galaxy M31 patru camere la spate. Camera principală are 64MP și o diafragmă F / 1,8, în timp ce o cameră macro și o cameră de adâncime au ambele o rezoluție de 5MP. Mai există tot la spate și o cameră cu unghi ultra-larg, care oferă un câmp vizual de 123°. Pe partea din față există o cameră foto de 32MP pentru seffie și apeluri video.

Conform WinFuture, telefonul Galaxy M31 are în dotare procesorul Samsung Exynos 9611 Octa-core, echipat cu opt nuclee cu o viteză de până la 2,3 GHz. Ca standard, sunt 6GB de memorie RAM, în timp ce memoria internă este de 64 sau 128 GB, în funcție de model și poate fi extinsă cu ușurință folosind un card microSD. Multe din specificați au fost moștenite de la Samsung Galaxy M30 și Galaxy M30s.

Cu toate acestea, caracteristica specială a lui Galaxy M31 este bateria. Samsung a pus în acest telefon o baterie efectiv uriașă: 6.000mAh. Astfel dispozitivul dispune de una dintre cele mai mari baterii aflate în portofoliu producătorul sud-coreean. Are încărcare rapidă de 15 wați, deci nu durează foarte mult timp pentru a încărca bateria.

În ciuda bateriei uriașe, Samsung Galaxy M31 cu o înălțime de doar 8,9mm și nu este excesiv de gros. Greutatea de 191 grame probabil se datorează în principal folosirii plasticului ca material pentru carcasă. Smartphone-ul are un cititor de amprente la spate și rulează pe sistemul de operare Android 10 cu interfața Samsung One UI 2.0. În ceea ce privește culorile, clientul poate alege între Ocean Blue și Space Black.

Sursa foto: via winfuture.de

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo