sâmbătă, 6 mai 2023

Gheorghe Seculici: Principalul târg de tehnologie și inovație în prelucrarea metalului revine la Arad

de Valentin Iacob

Următorul eveniment găzduit de Expo Arad este Demo Metal Vest (23-26 mai 2023), eveniment dedicate tehnologiei prelucrării metalelor. Este vorba despre cel mai prestigios eveniment de profil din România, Aradul fiind unul dintre puținele județe unde expozanții prezintă cele mai recente realizări tehnologice și inovații din domeniu.

„Tehnologiile de prelucrare se schimbă cu un ritm mai alert ca niciodată. Ca eveniment etalon dedicate tehnologiilor de prelucrare a metalului în România, Demo Metal, desfășurându-se în zonele cu cea mai dezvoltată industrie din România, nu numai că ia parte la această schimbare, ci are un rol decisive în ritmul de adopție al tehnologiilor la nivel național”, a declarat președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, Gheorghe Seculici.

Demo Metal Vest este principalul târg de tehnologie și inovație în prelucrarea metalului din Vestul României. În perioada 23-26 mai 2023, la Expo Arad, evenimentul reunește experți din domeniu, furnizori de tehnologie și utilizatori pentru a descoperi ultimele noutăți în prelucrare cu laser, prelucrarea CNC, tehnici de sudare, robotică, automatizare și fabricație aditivă. 

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo