joi, 28 decembrie 2023

IMPOZITELE SE POT PLĂTI DIN 15 IANUARIE

de Valentin Iacob

Primăria Municipiului Arad prin Direcția Venituri anunță că taxele şi impozitele locale aferente anului 2024 se vor putea achita începând de luni, 15 ianuarie 2024.

Arădenii au la dispoziţie următoarele modalităţi de plată: plata online (platforma electronică – globalpay și ghiseul.ro), stații PayPoint, prin POS și numerar.

Plata cu numerar sau card bancar se poate face la toate casieriile Direcţiei Venituri: pe strada Mucius Scaevola nr.11 și pe Bulevardul Revoluţiei nr.73, în incinta Palatului Cenad.  Programul cu publicul este de luni până joi de la 8:30 – 16:00 și vineri de la 8:30 – 13:30.

Serviciul de încasare a impozitelor şi taxelor locale este disponibil şi la toate oficiile poştale din municipiu.

O altă metodă rapidă și modernă de plată a  taxelor,  impozitelor sau amenzilor este  prin intermediul uneia dintre cele 45 de stații PayPoint. Acestea sunt amplasate în supermarketuri, centre comerciale, benzinării sau magazine de proximitate.  

De departe una dintre cele mai comode și mai sigure metode de plată a taxelor şi impozitelor locale este cea online. Accesați pagina de internet a Primăriei Municipiului Arad, www.primariaarad.ro şi alegeți Platforma de contact a Direcţiei Venituri – Plăteşte online.

Persoanele fizice care plătesc cu anticipaţie impozitele pentru terenuri, clădiri și mijloace de transport beneficiază de o bonificație de 10 procente.

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo