luni, 19 august 2019

INTERVIU TRĂZNET CU UN TIP COOL Interviu cu DANIEL (“BOGDAN”), trainer STUDIO 20

de Basil Mureșan

Și, pentru că m-am hotărât să vă arăt că la STUDIO 20 lucrează oameni, în primul rând, oameni ca și mine și ca voi, astăzi e rândul lui Daniel. Care e un tip ce bubuie de energie. Asta am reușit să vorbim.

Cine ești și de ce?

DANIEL. Cine sunt și de ce? Hmm.. ce chestie. Pur și simplu sunt. Sunt pe valul entropiei.

Valul entropiei? Îmi place…

DANIEL. Da. Toată lumea e într-o entropie continuă, ne ducem încet. Dar cât suntem aici să „make the most of it”.

Deci, tu ești Daniel, dar am înțeles că ți se spune și Bogdan.

DANIEL. Da, mi se spune Bogdan ca poreclă pentru că mă cheamă și Frederick. Am început să reacționăm la Bogdan mai nou.

Să știi că bărbații sunt foarte ușor de dresat, am dreptate?

DANIEL. Nu mai spune așa. E effective.

Ce faci tu aici?

DANIEL. Sunt suport și trainer de modele, în devenire trainer profesionist, asta îmi propun.

Ce înseamnă suport?

DANIEL. Sunt mai multe cazuri. Să spunem: sunt modele care nu au nevoie de ajutor și de suport, mai au nevoie din când în când. Fiecare model are diferite probleme, diferite psihologii. De exemplu, un model care începe poate nu are mind-set-ul potrivit, poate are anumite prejudecăți, poate nu știe exact despre ce e vorba. Noi suntem aici, așa cum ne spune și motto-ul: We succed together. Ei bine „we make sure to succed together”. Noi suntem să punem punctul pe „I”.

Ești un fel de psychotech guy.

DANIEL. Da. Că e vorba și de mult suport psihologic și e nevoie. La urma, urmei, cum sună de drastic sau de material, la finalul zilei ne uităm la sume, nu ne uităm la altceva.

Sună destul de cinic.

DANIEL. Nu vorbim doar despre bani. Dar hai să fim onești unii cu alții, dar la urma urmei, Studio 20 ca franciză a schimbat foarte multe vieți. Nu are rost să ne ascundem după deget, nu a schimbat viața femeilor doar din punct de vedere psihologic, ci și financiar. Că într-un final lucrurile se întâmplă pe bani. Mie îmi place să trăiesc cu ideea că oferim o șansă unor femei, unor fete, care în la finalul zilei dacă e să o luăm realmente sumele pe care le produc și capabilitățile lor în lumea reală, nu se leagă.

Ei bine, eu am o campanie foarte mare pe care o duc de câțiva ani de zile, asupra unei prejudecăți pe care o avem noi cum că femeile sunt un fel de aproape oameni. Referindu-mă aici de marea masă a românilor.

DANIEL. A fost o perioadă lungă în istoria omenirii în care într-adevăr femeia a fost oprimată, suprimată. Gândește-te doar la faptul că în Evul Mediu femeile erau puse să plutească pe apă și dacă pluteau li se dădea foc, considerate ca fiind vrăjitoare. Pentru mine, eu având o soră și iubită, aș putea spune că am experiență destul de multă lângă femei ca să îmi dau seama că toată povestea asta cu suprimarea femeii vine din partea unora care nu au avut parte.

În general să știi că ăia care nu fut strigă „curva, curva, curva”.

DANIEL. Da. Și am văzut în anturaje, că îmi place să fac cumva așa pe detectivul mai ales când vine vorba de bărbați care vin și spun tot felul de povești.

Da, am și eu prietenii mei care spun că fac sex 4 ore. După care am cunoscut și femei care au fost cu ei și am avut niște discuții …

DANIEL. Eu am o singură întrebare pentru ei, cei tatuați, care merg tot timpul la sală: tu când te uiți în oglindă îți dai seama cât ești de prost? Sunt narcisiști.

Există o bucurie a prostiei,

DANIEL. Da. Când ești prost te bucuri de aceeași prostie forever.

Da. E extraordinar. De aceea sunt mișto. Singura chestie unde pot să înțeleg că te bucuri de aceeași chestie e Looney Tunes, în sensul că mă pot uita de 100 de ori și râd la fel.

Revenind la ce se întâmplă aici. Cum te integrezi?

DANIEL. Eu zic că mă integrez foarte bine.

Și ei zic că te integrezi foarte bine.

DANIEL. Am relaționat cu modelele, mai mult cu unele, mai puțin cu altele. Mie îmi place să vorbesc foarte mult. Am fost spokesman, am fost asistent personal. Am fost cumva integrat și antrenat. Apoi, am avut pe cineva care făcea asta, mi-a deschis ochii. Ea făcea de acasă. Dar atunci mi-am dat seama că ăsta e un tool foarte bun pentru fete să se prezinte, să aibă un lifestyle cum doresc ele, să își poată atinge niște scopuri care în mod normal cu 1.500-2.000 lei pe lună…

Nimeni nu își atinge scopurile cu 2.000 lei pe lună.

DANIEL. Eu am făcut bani înainte de acest job și alte joburi, cumva mai ușor. Știu ce înseamnă să îți vină lunar niște sume. Acum, ce ține de Studio 20 și de toată echipa noastră, nu e doar să facă modelul nostru bani, ci cum să îi gestioneze.

Să aibă un pic de educație financiară.

DANIEL. Educație psihologică mai mult.

Da, ce faci cu ei? Te duci să îți cumperi Jimmy Choo. Hai i-ați peste două luni Jimmy fucking Choo, că poate acum mai niște rate. De exemplu.

DANIEL. Sunt și mecanisme care îți pot produce bani. E drept, au nevoie de bani, dar îți produc bani la final de zi. Orice are nevoie de investiție, nu există să bați din degete și să ăți pice banii. Dar, dacă e să ne referim la Studio 20, schimbă vieți, educă, inclusiv pe noi. Noi încercăm la rândul nostru să punem o anumită perspectivă pe anumite țeluri în viață, nu vrem doar să plece modelele cu bani. Să plece cu o perspectivă pozitivă. Înțeleg că lumea care încă trăiește în comunism sau în 1970 și nu înțelege conceptul. Ce ține de noi, noi facem aproape tot posibilul să ajungem la țelul pe care și-l propun ele. Modelele sunt prioritatea noastră, cel puțin pentru mine ca și suport și trainer asta contează. Mă interesează, nu doar ca și job, ci ca om, ce probleme au, cum se prezintă. De la om la om, conversând îl cunoști. Să tragi concluzii înainte să îl cunoști e cea mai mare pierdere de timp.

Și după aia e oarecum greu să tragi concluzii când e vorba de oameni. Oamenii au layere, nu poți să tragi o concluzie și gata.

DANIEL. De exemplu, ea e o persoană pe care dacă nu o cunoști ai zice că e „turbată”, dar când ajungi să o cunoști îți dai seama că e o femeie mișto cu care poți să vorbești și să relaționezi oricând.

Dar, ăsta e un layer pe care și l-a luat pentru protecție.

DANIEL. Da. Pentru că nu e ușor să fii femeie în lumea asta plină de ipocriți.

Nu e ușor să fii în lumea asta.

DANIEL. Majoritatea sunt niște lepre care nu au avut niciodată ceva în viața lor și e exact cum zice vulpea de struguri când nu ajunge la ei. Și am vorbit live cu o persoană și îmi spune care îmi povestea despre cineva, pe care chiar o cunoșteam, că vai ce face și cum face. Și am cerut să îmi arate conversația…

Crede-mă, internetul există în mare parte ca să poți să înjuri pe restul lumii și să nu pățești nimic.

DANIEL. Și să fii ceva ce nu ești.

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo