miercuri, 5 august 2020

Ioan Viorel Crîsta: SCRISOARE DESCHISĂ adresată celorlalți candidați la primăria comunei Șimand

de Basil Mureșan

Dat fiind că, pentru a doua oară am constatat atac personal, cu intenție la membrii ai familiilor celorlalți candidați, respectiv soțiile și deoarece consider că nu este firesc acest lucru, vă transmit că, ar trebui să ținem cont că există viață și după alegeri și va trebui să ne privim în ochi când ne-ntâlnim prin sat.

Când dai nas în nas cu un vecin, nu vine șeful de la partid și nici ceilalți colegi să salute în locul tău. Nu este firesc ca nivelul dezbaterilor să fie atât de jos, încât oamenii să nu vină la vot, dezgustați de ceea ce au văzut/citit. Nu este în interesul Șimandului.

Nu e treaba nimănui unde și cât stă soția mea. Tocmai pentru că dorim să ne trăim bătrânețile în Șimand, în secolul XXI mă susține. Și tocmai pentru că vreau acces la apă, canalizare și gaz și m-am săturat să circul pe o stradă de piatră și pământ am hotărât să candidez.

Pentru aceasta vă propun următorul:

MORATORIU

1. În perioada pre-campaniei și a campaniei să ne adresăm alegătorilor cu postări, discuții și dezbateri pe teme care să reprezinte interesul în dezvoltarea Șimandului.

2. Promovarea fiecărui candidat să se facă prin prezentarea proiectelor pe care acesta are de gând să le pună în aplicare, imediat ce va fi ales.

3. Țineți cont de faptul că, indiferent care dintre noi va câștiga, TOȚI TREI va trebui să lucrăm împreună pentru ca aceste proiecte să fie puse în realitate, pentru interesul nostru, al tuturor celor care locuim și a celor care vor locui în Șimand.

4. Asumarea acestui moratoriu reprezintă o dovadă a faptului că fiecare candidat a ales ca prioritate interesul cetățenilor din Șimand și o va face și după ce va fi ales, indiferent de instrucțiunile și sugestiile care ar putea (sau nu) să vină pe ierarhie de partid.

5. Confirmați asumarea acestui moratoriu prin postarea acestei scrisori cu descrierea ”Sunt de acord, în interesul Șimandului” în termen de o săptămână de la citire, pentru a putea avea acceptul organizațiilor care vă susțin.

În caz contrar, mi se pare coresct să vă spun că eu nu voi fi cel care va ataca primul.

Dar, voi veni cu echipa de filmare la poarta celui care a mințit sau mi-a jignit familia, și-l fac de rușine de va râde toată țara.

Să sperăm că nu va fi cazul.

Mingea este acum în terenul vostru, haideți să jucăm ca niște profesioniști, în prima Ligă, alături de UTA, ce spuneți?

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo