joi, 14 octombrie 2021

IPOCRIZIA UNUI POPOR

de developer

Un alt subiect care a isterizat o țară intreagă în ultimele două zile a fost “reportajul” celor de la Recorder, sub denumirea “Marele Alb”.

Nimic nou pentru nimeni, tot ceea ce s-a confirmat în acel documentar, era știut și bănuit de către majoritatea dintre noi.

Sunt un om credincios, însă credința mea nu are nicio legătură cu gloata BOR. Mereu am fost de părere că toți acei “sfinți” îmbrăcați în “aur” și plimbați în mașini scumpe, nu sunt altceva decât niște bombardieri “acreditați divin”.

Opulența și lipsa de empatie, lipsa de respect pe care toți au arătat-o de-a lungul timpului, se pare că a ajuns la un final. Sincer, mă bucur pentru această demascare a tot ceea ce înseamnă biserică și jocuri politice.

Întotdeauna biserica a încercat să manipuleze, să ceară și cam atât. Pe oferit, cam greu!

Am ajuns să trăim într-o țară cu handicap, care, din păcate nu cred că mai are leac.

Acum,aștept să văd ce se va întâmpla cu Dani, Dani cel preamărit!

Sunt curioasă dacă “AURa” lui va ma rezista, iar dacă va rezista, toată munca celor de la RECORDER a fost DEGEABA.

În locul celor care au demisionat, vor veni alții și tot așa. Mulți bani s-au spălat de-a lungul anilor cu și prin biserici, ceea ce este absolut strigător la cer.

În timp ce mii de copii nu au acces la educație din cauza lipsurilor financiare, “preafericiții țării” sunt umili în fața “divinității” căutând fonduri pentru “recondiționări”.

În timp ce oamenii străzii sunt pierduți într-o lume bolnavă, “prea-minunatul Dani” se gândește ce să aleagă dintre “galben” și “platină”.

Țara asta tot timpul a avut alte preocupări, decât cele vitale unui popor. Dacă voi credeți că acestui stat îi pasă de voi și de problemele existențiale, sunteți niște imbecili.

Brusc ne-am alarmat și ne-am simțit deranjați că nu mai există locuri la ATI. Ați uitat tragedia de la COLECTIV ? Când un sistem întreg a fost prins descoperit și nepregătit pentru cele întâmplate atunci.

Reacționăm ca și când totul a fost impecabil în țara asta până când a venit pandemia vieții. Niciodată nu am fost pregătiți pentru nimic.

Sau ați uitat si de tragedia de la Marie Curie? Sau cea de la Maternitatea Giulești? Vă mai amintiți? Sau tragediile recente din spitale?!

Suntem doar ipocriți și ne legăm acum de ceea ce se întâmplă în spitale, blamându-i pe cei care nu se vaccinează. Dând vina pe ei, considerându-i singurii vinovați pentru ceea ce se întâmplă. Păi nu suntem noi imbecili? Suntem!

Criză a fost mereu în sănătate și nimănui nu i-a păsat de absolut nimic.

Dar știți cum e, conducerea țării nu face altceva decât să facă oglinda acestui popor. Suntem ceea ce alegem să fim. Suntem niște oi bezmetice, cu un viitor chelios. Atât suntem, nimic mai mult.

Alexandra Blănaru

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo