vineri, 26 mai 2023

„La pedală” de Ziua Copilului, la ediția a II-a de BRT Bike Tour

de Valentin Iacob

Biserica Râul Trezirii din Arad dă startul verii și sărbătorește copiii arădenilor, la pedală prin oraș, la cea de-a doua ediție de BRT Bike Tour!

Atât părinții cât și copiii sunt invitați de 1 iunie, la un timp superb petrecut atât pe biciclete, cât și în natură la Ceala, unde vor exista diferite activități recreative pentru a-i distra și relaxa pe participanți.

Singurele cerințe de la cei care vor să pedaleze alături de BRT sunt să aibă o sticlă de apă, eventual echipament de protecție și multă voie bună.

Punctul de plecare este în fața Bisericii Râul Trezirii, din Piața Gării nr. 2, unde participanții sunt invitați să se prezinte la ora 9:30, punctul de finish fiind Centrul de Vizitare Ceala, unde aceștia sunt întâmpinați cu un hot-dog bine meritat după efortul depus.

Suntem la cea de-a doua ediție de BRT Bike Tour. Prima a fost un adevărat succes, iar anul acesta avem inclusiv o acordare de premii, precum și activități pentru cei mici și cei mari. Relaxarea va fi garantată și invit arădenii să ni se alăture pentru a celebra o zi a copilului altfel, alături de noi”, a declarat președintele ARCD, dar si pastorul bisericii și organizatorul evenimentului, Samuel Caba.

Înscrierea este obligatorie prin trimiterea unui mesaj pe WhatsApp la numărul de telefon 0723.999.699, precizând numele adultului, al copiilor și vârsta.

Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Alt FM și Asociația pentru Reformă Civică și Democrație.

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo