sâmbătă, 13 august 2022

Lenovo Legion Y700 Ultimate Edition, o tabletă cu spate din sticlă care își schimbă culoarea

de Valentin Iacob

Compania chineză Lenovo este unul dintre jucătorii importanți pe piața globală a tabletelor. În trimestrul doi din acest an a ocupat locul trei în cota de piață, după Apple și Samsung. Lenovo a lansat zilele trecute tableta Legion Y700 Ultimate Edition cu un ecran de 8 inch (20,32 centimetri) în China.

Noua tabletă Lenovo Legion Y700 Ultimate Edition are, de asemenea, un spate din sticlă care își schimbă culoarea. Potrivit GizmoChina, tableta pornește de la un preț de 3.299 de yuani, aproximativ 489 de dolari. Deocamdată nu sunt informații despre disponibilitatea acestui model la nivel global, dar probabil că va fi disponibilă la cumpărare pe toate piețele internaționale.

Modelul standard, Lenovo Legion Y700, a fost lansat în China în februarie anul trecut. Legion Y700 Ultimate Edition vine cu caracteristici identice cu modelul standard, dar cu unele îmbunătățiri. Tableta este un dispozitiv excelent pentru jocuri și este la fel de compactă pe cât poate fi o tabletă Android.

Lenovo Legion Y700 Ultimate Edition este alimentată de procesorul Qualcomm Snapdragon 870 și are un design exterior cromat. Procesorul Snapdragon este ușor superior lui Snapdragon 865+, acesta din urmă fiind la bordul mai cunoscutei serii Samsung Galaxy Tab S7. Ecranul tabletei Lenovo este de tip LCD și are o rată de reîmprospătare a afișajului de 120 Hz. Două opțiuni de culoare sunt disponibile pentru noua tabletă și anume alb ca gheața(ice white) și albastru strălucitor (glare blue).

Procesorul Snapdragon 870 este însoțit de 8 sau 12GB de memorie RAM și 128 sau 256 GB de stocare. De asemenea, tableta are un slot pentru card micro-SD pentru extinderea stocării.Tableta are o cameră spate de 13 megapixeli și una de 8MP pentru selfie-uri și chat-uri video. În plus, tableta are un port USB 3.1 Tip-C și o mufă audio de 3,5 mm.

Lenovo Legion Y700 Ultimate Edition este oferită în trei versiuni, modelul mai scump ajungând la un preț de 3.699 de yuani (~549 USD). Tableta include un panou inductiv din sticlă la spate. Spatele din sticlă își schimbă culorile în timp ce tableta este în funcțiune și ar putea fi interesant pentru jucători. Efectele de iluminare ale luminii RGB în timpul jocului pot da un plus de impuls unor pasionați de jocuri.

Pasionații de jocuri din afara Chinei care doresc să cumpere noua tabletă Lenovo Legion Y700 Ultimate Edition compactă vor trebui să mai aștepte. Lenovo nu a dat detalii până acum cu privire la disponibilitatea globală a tabletei Legion Y700.

Sursa Foto: via gizmochina.com

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo