luni, 9 decembrie 2019

Mâini cu suflete, pentru un suflet cu mâini!

de Basil Mureșan

„Crăciunul nu este o perioadă, nici un sezon, ci o stare de spirit. Adevăratul spirit al Crăciunului înseamnă să prețuiești pacea și bunăvoința, să oferi, din plin, compasiune.” Calvin Coolidge

Dragi cititori, încă puțin și se apropie Crăciunul! O sărbătoare care este poate cea mai frumoasă a anului, prin spirit deosebit, zâmbete, emoții și voie bună! Ne întoarcem în copilărie și pentru câteva zile redevenim copiii părinților noștri și „Moș Crăciun” pentru ai noștri copii, primim, dăruim….sărbătorim! Simțim că fiecare cadou primit și oferit emană o energie deosebită. Perioada aceasta este magică! Până și cei mai reci oameni se topesc la auzul colindelor….și parcă nimic și nimeni nu poate să ne împiedice să simțim, să iubim, să dăruim, să fim mai sinceri și mai apropiați unii cu alții. CRĂCIUNUL NE FACE MAI BUNI!

Poate că deja numele Elena, vă este cunoscut. Elena este o fetiță minunată din Arad, născută la 28 de săptămâni, cu o greutate de 1100 gr și o infecție bacteriană. Încă din prima săptămână de viață a primit un diagnostic crunt: tetrapareză spastică, paralizie cerebrală, retard psihomotor și de limbaj. A efectuat 4 operații până în prezent, iar în data de 19 decembrie este programată la cea de-a 5-a în Franța,operație cu ajutorul căreia va putea merge. Costurile operației sunt de 10.000 de euro, la care se vor adăuga costurile pentru transport și recuperare. Pentru o familie modestă, ajunsă la capătul puterilor și cu venituri modeste, costurile sunt uriașe. Apelăm din nou la bunătatea voastră, la latura umană pe care fiecare dintre noi o avem, părinți fiind și nu numai.

Acest copil are nevoie de noi, de o comunitate unită care puțin din puținul fiecăruia pentru ea poate fi totul! Așadar, pe data de 15 decembrie începând cu ora 15 :00 vă așteptăm într-un număr cât mai mare la Kumaras (fosta Loja, Pe Tribunul Dobra), să vă înveselim cu colinde, atelier de creație pentru copii, desene pe față, mâncare, degustări de prăjituri și patiserii, nu în ultimul rând vânzare de produse în scop caritabil. Orice ajutor e binevenit, pentru că întotdeauna unde sunt mulți puterea crește. Pentru donații puteți lua legătura direct cu Brigitte Feieș, Pâncotan Valentina și Larissa Bondan, organizatoarele evenimentului. Locația evenimentului este Kumaras Social Events (fosta Loja Bistro).

Programul evenimentului :

15:00 Deschiderea.

15:15 Ioana Paul, o tânără talentată ce ne va încânta cu vocea ei.

16:00 Concert de colinde clasa a I-a Școala Gimnazială Mihai Eminescu

17:00 Concert de colinde susținut de colegii surioarei Elenei, Grădinița P. P. 10 Furnicuța

18:00 Concert colinde susținut de Membrii Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români – Filiala Arad

18:30 Tombola

15:00 – 19:00 Live Cooking cu chef Paul Purice.

15:00 – 19:00 Atelier de creație pentru copii cu multe surprize.

Organizatori : Brigitte Feieș, Pâncotan Valentina Bondan Larissa

Sponsori :

Kumaras Social Events

Kan Events Wedding and Planner Events

Patiseria Donke

Patiseria Fibia

Patiseria Evian

Brutăria – Patiseria Super

+ supermămicile de pe grupul Mămici cu Pitici din Arad care ne susțin cu bunătățile făcute cu suflet.

Lista se actualizează constant.

Vă mulțumim !

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo