miercuri, 15 aprilie 2020

Mergem înainte împreună – donații pentru DGASPC

de Basil Mureșan

Continuăm să facem publice gesturi frumoase, făcute de oameni frumoși, în liniște și orientate către eficiență. Ieri am fost la Pecica, la o societate care și-a diversificat obiectul de activitate, începând să producă și măști, atât de necesare populației în lupta împotriva Covid 19.

La G.F. Santamelia Wood am întâlnit-o pe doamna Erika Stark, directorul DGASPC Arad, care a primit de la Giancarlo Civita, administratorul societății, 500 de măști din bumbac, speciale pentru copii și 500 de măști din bumbac pentru angajații DGASPC Arad.

„Ceea ce putem face acum, este să ajutăm. Să respectăm normele de protecție, să avem grijă de noi, și unii de alții. E doar începutul, în ceea ce privește participarea noastră la efortul de a lupta împotriva pandemiei. Sunt bucuros că pot fi de folos” – a declarat Giancarlo Civita.

Vincenzo Zinni, responsabil cu dezvoltare pe regiunea Banat al Confindustria Romania, a adăugat: „Comunitatea italiană, atât de greu încercată în țara de origine, ține să își aducă aportul și să ajute, în spiritul colaborării, prieteniei și fraternității. Ca între latini, creștini și prieteni. Confindustria Romania, din care face parte și prietenul meu Giancarlo, este alături de dumneavoastră prin fapte. Mergem înainte împreună.”

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo