vineri, 31 iulie 2020

Moto G9 Plus cu baterie de 4.700mAh și suport de încărcare rapidă 30W

de Basil Mureșan

Viitorul smartphone Moto G9 Plus este tot mai aproape de lansare și apar tot mai multe informații despre el. Ar putea fi mai scump decât alte smartphone-uri din seria Moto G Power și o alegere excelentă raportat la caracteristici și preț.

Zilele trecute site-ul PhoneArena a descoperit câteva liste de certificare care dezvăluie detalii cheie despre cel mai scump telefon Motorola, Moto G9 Plus. Acesta va avea o baterie mai mare și mai multă stocare. Conform certificării TUV Rheinland, Moto G9 Plus (cu numărul de model XT2087-1, XT2087-2) va avea o baterie de 4.700 mAh, cu posibilitatea de încărcare rapidă de până la 30W. Încărcarea rapidă va fi posibilă prin intermediul unui port USB tip C. Aceasta ar reprezenta un upgrade masiv, este cu aproximativ 16% mai mare, față de acumulatorul de 4.000 mAh găsit în Moto G8 Plus, lansat în octombrie 2019.

Capacitatea bateriei și alte caracteristici fac acest smartphone unul tentant în ochii cumpărătorilor. Este un smartphone la nivelul lui Samsung Galaxy A41 sau Galaxy A31, deși nu va face față la o concurență cu acestea. Vom vedea ce poate acest Motorola Moto G9 Plus când va fi efectiv față în față cu aceste două smartphone-uri Samsung.

Această mișcare cu Moto G9 Plus este departe de a surprinde. Seria Motorola Moto G a sărbătorit 100 de milioane de vânzări în ianuarie, după șapte ani de lansări, iar compania privește acum, fără îndoială, către următoarele 100 de milioane. Motorola a obținut un succes semnificativ cu smartphone-urile sale concentrate pe viața bateriei în ultimii ani, astfel încât punerea în continuare a accentului pe acest lucru la întreaga gamă s-ar putea dovedi a fi o rețetă a succesului.

Motorola Moto G9 Plus este de așteptat să ofere 4GB de memorie RAM și 128GB stocare ca standard, deși ar trebui să fie disponibile și alte variante de RAM și stocare. Se știe, de asemenea, că sistemul de operare Android 10 va fi disponibil direct din cutie. Nu sunt informații despre departamentul foto de pe smartphone-ul Motorola și nici despre ce procesor va fi la bord. Ar putea fi un Qualcomm Snapdragon 765, dar este o pură speculație.

În sfârșit, Moto G9 Plus va avea un preț de aproximativ 280 de euro. În mod clar, dispozitivul va fi un smartphone Android de gamă medie. Faptul că smartphone-ul a apărut pe mai multe site-uri și a fost certificat de TUV Rheinland indică o lansare în această toamnă, probabil în septembrie sau octombrie.

Sursa foto:  phonearena.com

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo