vineri, 23 decembrie 2022

Motorola Moto Edge 40 Pro aproape de lansare, are încărcare rapidă de 125W

de Valentin Iacob

Motorola a lansat un smartphone emblematic de la începutul anului ca Edge X30 în China și ulterior ca Edge 30 Pro cu procesorul Snapdragon 8 Gen 1 de top pe alte piețe. Acum, producătorul chinez Lenovo, deținătorul numelui Motorola pentru telefoane mobile, estede așteptat să facă aproape același lucru cu seria Motorola Moto Edge 40, mai ales că a debutat noul procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2.

După lansarea noului cip Snapdragon 8 Gen 2, nu este un secret pentru nimeni că Motorola lucrează la un nou telefon emblematic care va fi echipat cu acest procesor de ultimă generație. Destul de recent am văzut că un telefon Motorola cu numărul de model XT2301-5 a fost certificat de agenția chineză China Compulsory Certificate (3C). Potrivit GizmoChina, acesta este considerat a fi viitorul Motorola Moto X40.

O variantă a aceluiași dispozitiv cu numărul de model XT2301-4 a fost descoperită recent în baza de date TRDA, dezvăluind telefonul Motorola Moto Edge 40 Pro. Urmând istoria schemei de denumire a mărciiMotorola, este aproape sigur că acesta este un telefon redenumit Moto X40. Acum, același dispozitiv cu numărul de model XT2301-4 a apărut în baza de date a agenției americane de certificare FCC dezvăluind câteva detalii și acolo.

Motorola Moto Edge 40 Pro este compatibil atât cu încărcarea wireless, cât și cu cea inversă, împreună cu suport pentru încărcarea cu fir de 125W. Există suport pentru 5G, NFC și Bluetooth. O particularitate a listării sunt capabilitățile Wi-Fi ale dispozitivului limitate la Wi-Fi 6E. Vă reamintimcă cel mai recent cipset Snapdragon 8 Gen 2 oferă suport pentru Wi-Fi 7. Acest lucru ridică întrebarea dacă Edge 40 Pro va fi dotat într-adevăr cu noul procesor Qualcomm sau dacă Motorola plănuiește să-l rezerve pentru o versiune „Ultra”.

Deocamdată, zvonurile în jurul dispozitivului spun că acesta va veni cu Snapdragon 8 Gen 2, împreună cu memoria RAM LPDDR5X. În spate vor exista trei camere, cu una principală de 50 megapixeli, o camerăultra-largă de 50MP și o cameră cu teleobiectiv de 12MP. În cele din urmă, afișajul dispozitivului este de așteptat să fie capabil de o rată de reîmprospătare de până la 165Hz. Este o rată de actualizare foarte mare pentru un telefon mobil, depășind inclusiv puternicul Samsung Galaxy S22 Ultra.

Momentan nu știm când va fi lansat Motorola Moto Edge 40 Pro, nici pe ce piețe, dar presupunem că va ajunge în SUA și Europa. Nu știm nici cât va costa viitorul telefon Motorola. Cel mai probabil vor apărea mai multe detalii despre viitorul telefon emblematic al companiei Lenovo în perioada următoare.

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo