luni, 1 iunie 2020

Motorola One Fusion+ cu procesor Snapdragon 730 va fi lansat în iunie

de Basil Mureșan

Motorola One Fusion și Motorola One Fusion+ sunt două telefoane care au apărut pentru prima dată într-o scurgere de informații din luna aprilie. Atunci s-a vorbit despre o eventuală lansare până la sfârșitul celui de-al doilea trimestru din 2020. Când se vorbește despre Motorola mulți utilizatori de telefoane mobile devin nostalgici. „O tempora, o mores!” Acum au apărut mai multe detalii despre varianta Motorola One Fusion+.

Conform GizmoChina, inițial aceste detalii au apărut pe site-ul XDA-Developers. Conform acestora, smartphone-ul Motorola One Fusion+ va avea un ecran cu diagonala de 6,5 inch și rezoluție FHD+. One Fusion+ va veni cu un procesor Qualcomm Snapdragon 730, o baterie uriașă pentru un telefon Motorola, va avea 5.000mAh și va rula sistemul de operare Android 10 din cutie.

Acest procesor Qualcomm Snapdragon este disponibil și pe alte smartphone-uri de la alți producători. Amintim aici doar pe Samsung Galaxy A71, un excelent telefon al companiei sud-coreene. Momentan nu știm dacă Motorola One Fusion+ se va ridica la nivelul acestui smartphone Samsung. Este posibil, dar puțin probabil!

Seria Motorola One Fusion va avea două numere de model XT2067-1 și XT2067-2, vor fi deci două variante ale telefonului. Primul model a fost deja certificată de FCC (Federal Communications Commission) și va fi disponibil în două variante de culoare numite Cloud și Sugarfrost. Ecranul este de fapt de 6,53 inch cu o rezoluție de 2340 x 1080. există 4 sau 6GB de RAM și 64 sau 128GB stocare. Camera principală din spate este un senzor Samsung ISOCELL GW1 de 64MP.

Din imaginile apărute Motorola One Fusion+ va avea un ecran plat. Nu pare să existe un notch și, de asemenea, nu există o gaură în ecran, așa că probabil are o cameră selfie pop-up. Cele patru camere din spate sunt aranjate vertical și există un scaner de amprente la mijloc. Telefonul are și un jack audio de 3,5mm în partea de jos.

Motorola probabil va lansa acest telefon în zona Asia Pacific, Europa de Est, India, America Latină și Orientul Mijlociu. Se menționează că dispozitivul va fi lansat în iunie, confirmând astfel informația din aprilie. Cu toate acestea, data specifică și un eventual preț sunt în acest moment o necunoscută.

Sursa foto: Motorola

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo