duminică, 15 decembrie 2019

Quentin Tarantino lucrează la următorul film din seria Kill Bill

de Basil Mureșan

Regizorul Quentin Tarantino promite un al treilea film din seria „Kill Bill“. Într-o discuţie cu Andy Cohen, regizorul în vârstă de 56 de ani a dezvăluit că un al treilea film ar putea fi produs în următorii trei ani.

Quentin Tarantino a dat asigurări că lucrează la un al treilea film „Kill Bill“. El a dezvăluit şi că a stat de vorbă cu actriţa Uma Thurman despre următorul ei rol. „Am luat cina doar cu Uma Thurman. Am fost la un restaurant japonez foarte cool. Am o idee despre ce aş face în «Kill Bill Vol. 3». Asta a fost important: definirea conceptului. Ce s-a întâmplat cu Mireasa de atunci şi ce vreau să fac în continuare). Pentru că nu vreau să vin cu vreo idee ridicolă“, a declarat regizorul, potrivit Daily Mail.

În primele două filme, Uma Thurman joacă rolul Mireasa – o femeie care se trezeşte din comă cu misiunea de a pedepsi persoanele care au trădat-o. Thurman a primit nominalizări la Globul de Aur pentru rolurile sale atât în 2003, cât şi în 2004. „Mireasa a luptat mult şi greu. Am o idee acum care ar putea fi interesantă. Va dura însă cel puţin trei ani de acum încolo. Cert este că acest film este în cărţi“, a mărturisit Quentin Tarantino.


Distribuie articolul
Contrapunct News Logo