marți, 17 decembrie 2019

România criminală

de developer

Și nu, nu am trăit pe vremea comunismului, însă cu toate acestea,pot avea o părere vis-a-vis de modul în care acest popor și-a semnat sentința la moarte. Românii sărbătoresc pe 25 decembrie nașterea Lui Iisus, prima zi de Crăciun. Însă, niciodată să nu uite, că în aceeași cu o încărcătură emoțională imensă, a fost părtașă la uciderea a doi oameni. Mare mi-e mirarea căci, cei ce au fost si au trăit în acele vremuri, se plâng astăzi de modul în care suntem cu toții umiliți de acest sistem infect si analfabet! Poporul român a fost unul demn, însă acum, am ajuns rușinea mapamondului. De ce?! De libertate! S-a vrut libertate, și s-a plătit cu sânge , mult prea mult sânge!

Am ajuns să fim în acte liberi. Atât. Ceea ce trăim nu este decât o altă dictatură, însă una fără scrupule. O dictatură condusă doar de inculți, de indivizi a căror mamă nici nu contează. Am ajuns să ne plângem necazurile si nemulțumirile, dar să nu putem face nimic. Pe zi ce trece plătim, plătim prețul libertății, iar în urmă va rămâne doar scrum, nici măcar istoria acestei minunate țări care a fost cândva. Această țară, blestemată fiind, nu va mai putea renaște niciodată, căci nici măcar pe Dumnezeu nu-l mai are de partea sa. Poporul român își merită soarta, dar această țară nu! Pentru acest pământ, strămoșii noștri au luptat. Au luptat cu demnitate, cu credință, umili fiind în fața divinității. Au luptat corect! Au luptat pentru bine. Însă, undeva, acest sânge vrednic, demn si neînfricat, s-a stricat!!! Am ajuns să ne fie frică să fim noi înșine. Ceea ce ne reprezintă astăzi, sunt doar țoalele de firmă și portofelul cât mai gros!! Nimic din ceea ce a fost, nu ne mai caracterizează. Ne este frică dacă vântul este mai agresiv, decât deobicei. Ne este frică să ne susținem propriile păreri. Dar, într-o țară în care, primează lașitatea și prostul gust, cum să fim altfel?! Blestemați am fost și vom fi!!! Pe veci!

P.S: povestiți-le copiilor căci, pe 25 decembrie România serbează și libertatea. Libertate care a fost câștigată prin uciderea a doi oameni și nu numai. Povestiți-le copiilor că acest popor are mâinile mânjite cu sânge ! Povestiți-le ce a fost România și ce este acum.

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo