vineri, 2 august 2019

Samsung a lansat o excelentă tabletă high-end, Galaxy Tab S6

de Basil Mureșan

Samsung a anunțat tableta Galaxy Tab S6 pe 31 august. Nouă tabletă îmbogățește experiența mobilă, stimulează creativitatea și le permite utilizatorilor să lucreze și să se conecteze, să se bucure de divertisment și să-și îndeplinească obiectivele. Samsung Galaxy Tab S6 permite oamenilor să își exprime ideile și să facă mai mult și mai bine din ce vor și din ce nu au putut face înainte cu o tabletă.

Tableta este dotată cu un S Pen cu mai multe funcționalități. Poate controla de la distanță camerele foto, poate pune și mai multă putere și control în mâinile utilizatorilor. Cu funcția de telecomandă BLE (Bluetooth Low Energy) integrată și funcția „Air action”, S Pen-ul vă permite să faceți selfie-uri să filmați videoclipuri sau să controlați conținutul multimedia. În plus, S Pen are încărcare wireless care oferă până la 10 ore de viață a bateriei, după zece minute de încărcare. Notițele scrise cu S Pen-ul pot fi convertite în text digital și exportate în format Microsoft Word cu un singur clic.

O nouă versiune Samsung DeX este, de asemenea, inclusă în Galaxy Tab S6, conform NewsSamsung. Astfel puteți avea o experiență asemănătoare cu un PC, puteți face multi-tasking și să vă optimizați cu ușurință experiența de vizualizare. Cu un buton funcțional DeX adăugat la noua tastatură puteți lansa și închide Samsung DeXprin apăsarea unei taste.

Galaxy Tab S6 vine cu un departament foto îmbunătățit, inclusiv prima cameră duală Samsung, cu o camera Ultra-Wide pe o tabletă. Are un corp subțire de numai 5,7 mm, este ușoară și portabilă. Camera Ultra-Wide permite utilizatorilor să surprindă peisajele cu un câmp vizual de 123°, la fel ca ochiul uman.

Samsung a pus un scanner de amprente digitale pe ecran pentru prima dată pe o tabletă, cu Galaxy Tab S6. Astfel deblocarea și accesarea tabletei este mai convenabilă ca niciodată. Această ușurință și comoditate este protejată în continuare de Samsung Knox, platforma de securitate Samsung.

Samsung Galaxy Tab S6 are un ecran Super AMOLED de 10,5 inch, asociat cu patru difuzoare reglate de AKG.

Un procesor Qualcomm Snapdragon 855 puternic și mai multe funcții AI îmbunătățesc experiența de jocuri pe Galaxy Tab S6. Samsung Galaxy Tab S6 vine în culorile Mountain Gray, Cloud Blue și Rose Blush. Acesta va fi disponibil în magazine și online începând de la sfârșitul lunii august.

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo