sâmbătă, 26 iunie 2021

Samsung a lansat pe Galaxy M32 cu baterie de 6.000mAh și quad-camera spate

de Basil Mureșan

Samsung a lansat zilele trecute un nou smartphone cu o baterie uriașă: Samsung Galaxy M32 are o baterie de 6.000mAh. Noul telefon este în mare parte similar cu Galaxy M31 pe hârtie, dar acest lucru nu este neapărat rău. Galaxy M32 are un procesor MediaTek, o cameră principală de 64MP și un ecran de 90Hz. Smartphone-ul a fost lansat în India, unde se fabrică la Noida și va fi la vânzare din 28 iunie.

Nu există lipsă de smartphone-uri Samsung ieftine pe piață, chiar dacă întotdeauna vrem telefoane și mai ieftine. De această dată, Samsung a lansat modelul Galaxy M32, cel mai recent dispozitiv din seria accesibilă a companiei. Telefonul împrumută din design-ul lui Galaxy F62. Conform AndroidAuthority, telefonul va fi disponibil în negru și albastru deschis. În departamentul interne, noul telefon Samsung, însă, pare aproape identic cu Galaxy M31, al cărui urmaș de drept este.

Samsung Galaxy M32 are un ecran FHD+ AMOLED cu diagonala de 6,4 inch (16,26 centimetri) și o rată de reîmprospătare de 90Hz. Este, de asemenea, un ecran din sticlă Gorilla Glass 5 și are 800 de niți luminozitate maximă. Excelent pentru un model din seria Galaxy M. Inima telefonului este un procesor MediaTek Helio G80 care ocupă înlocuiește pe Exynos 9611 aflat pe Samsung Galaxy M31. Procesorul este însoțit de 4 / 6GB de memorie RAM și 64 / 128GB de stocare. Există, de asemenea, un slot pentru card micro-SD pentru extinderea stocării. O baterie de 6.000mAh furnizează energie dispozitivului, în timp ce este prevăzut un încărcător de 15W.

În ceea ce privește departamentul foto, Galaxy M32 are patru camere la spate cu o cameră principală de 64MP. Există, de asemenea, o cameră ultra-wide de 8MP, una de adâncime de 2MP și una macro de 2MP. Frontal pentru selfie și apeluri video are o camera de 20MP. Alte caracteristici includ o mufă pentru căști de 3,5 mm, un senzor de amprentă montat lateral și sistemul de operare Android 11 însoțit de interfața Samsung One UI 3.1.

Samsung Galaxy M32 va fi disponibil în India începând cu 28 iunie. În ceea ce privește prețul, Samsung nu se abate prea mult de la prețul modelului precedent Galaxy M31. Modelul de bază cu 4GB RAM / 64GB costă ~200 de dolari, în timp ce modelul cu 6GB de RAM / 128GB stocare costă  230$. Prețurile sunt pentru India! Pe alte piețe prețul poate fi diferit. Chiar dacă Samsung nu a anunțat nimic în privința disponibilității, cum modelul Galaxy M31 a ajuns și în Europa, ne puteam aștepta la același lucru și de la urmașul său.

Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo