duminică, 24 mai 2020

Samsung Galaxy A21s cu afișaj OLED Infinity-O de 6,5 inch și baterie de 5.000 mAh lansat

de Basil Mureșan

Samsung lansează o varietate foarte mare de smartphone-uri, cu diferite specificații și caracteristici și pentru toate buzunarele. Zilele trecute Samsung a lansat Galaxy A21s, un smartphone din seria Galaxy A20, foarte apreciată de utilizatori. Câteva smartphone-uri din această serie au fost anul trecut printre cele mai bine vândute telefoane din lume. Galaxy A21s păstrează multe dintre funcțiile văzute pe Galaxy A21 cu câteva upgrade-uri cheie suplimentare.

Samsung a lansat oficial acest smartphone în mai multe țări din Europa printre care și România. Prețul dispozitivului este de aproximativ 190 de euro, un preț mic pentru un astfel de telefon raportat la specificații și caracteristici. Având în vedere modul cum s-au vândut telefoanele din această serie până acuma, acest Galaxy A21s se anunță a fi un succes.

Telefonul are un ecran Infinity-O HD+ AMOLED de 6,5 inch care adăpostește o cameră în gaura din ecran în partea stângă sus. Sub capotă, Galaxy A21s are un nou procesor Samsung Exynos 850 octa-core de 2,0 GHz. Opțiunile de memorie RAM sunt de 3GB / 4GB, iar opțiunile de stocare sunt de 32GB / 64GB, cu opțiunea de a extinde stocarea până la 512GB. Samsung Galaxy A21s are dimensiunile 75,3 x 163,7 x 8,9mm și cântărește 192 grame. În ceea ce privește opțiunile de culoare, dispozitivul va fi disponibil în negru, alb, roșu și albastru.

În departamentul foto Galaxy A21s are la spate patru camere dispuse în forma literei „L”. Tot acolo, în cadrul modulului foto are și un bliț LED iar puțin mai jos și la mijloc, tot pe panoul spate are și un senzor de amprente. Cele patru camere sunt compuse dintr-o cameră principală de 48MP, una cu unghi larg de 8MP, una de adâncime de 2MP și una macro tot de 2MP. Camera de adâncime nu face efectiv fotografii! Ajută doar la un efect de profunzime pentru fotografii. Camera macro face fotografii de foarte aproape cu multe detalii. Frontal există o cameră de 13MP în orificiul din ecran.

Furnizează curentul electric necesar funcționării o baterie mare de 5.000mAh cu suport de încărcare rapidă de 15W. În ceea ce privește software-ul, smartphone-ul Samsung Galaxy A21s va rula pe sistemul de operare Android 10 cu interfața Samsung OneUI 2.0.

Sursa foto: via gsmarena.com

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo