duminică, 15 noiembrie 2020

Samsung Galaxy M12 cu quad-camera și baterie de 7.000 mAh aproape de lansare

de Basil Mureșan

Cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, Samsung, are programe de lansare bine stabilite pe parcursul anului. Telefoanele emblematice sunt lansate în februarie și august iar modelele din seriile Galaxy M și Galaxy sunt lansate intercalat între cele două lansări majore.

Acum este foarte aproape lansarea telefonului Samsung Galaxy M12. Despre acesta au apărut mai multe informații privind specificațiile cheie. În primul rând va fi un urmaș al modelului Samsung Galaxy M11, lansat și în Europa luna trecută în octombrie. Au apărut deja și fotografii cu acest smartphone, lansarea acestuia fiind foarte aproape.

Conform 91Mobiles, Samsung Galaxy M12, cu număr de model ( SM-M127F) – poate fi lansat ca Galaxy F12 (SM-F127G) pe unele piețe – are un ecran Infinity-O cu diagonala de 6,7 inch. Alte specificații includ patru camere foto la spate și o baterie de 7.000 mAh, la fel ca mai galonatul Samsung Galaxy M51 de gamă medie. Sigur va avea și încărcare rapidă, dar în acest moment nu se cunosc detalii despre ce putere are, probabil de 15W.

Din imaginile apărute se pare că Samsung Galaxy M12 va veni la spate cu un finisaj unic în două tonuri – un finisaj texturat în partea de sus și un design lucios în partea de jos. Pe spate este poziționat și modulul cu cele patru camere foto.

Nu există senzor de amprentă montat în spate, ceea ce sugerează că ar putea avea un senzor montat lateral pentru securitate. Imaginile live anterioare au dezvăluit un port USB Type-C, mufa pentru căști și grila difuzoarelor în partea de jos. Butonul de comutare a volumului și butonul de alimentare sunt în partea dreaptă a cadrului lateral.

Din păcate, detaliile privind chipset-ul, memoria RAM / stocarea, sistemul de operare Android și specificațiile camerelor nu sunt momentan cunoscute. Presupunem că sistemul de operare este Android 10 cu interfața Samsung One UI 2, dar este o pură speculație.

Sursă foto: 91mobiles.com

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo