duminică, 17 noiembrie 2019

Samsung Galaxy S11 poate avea un design asemănător cu Galaxy Note 10

de Basil Mureșan

Samsung va lansa anul viitor în februarie o nouă serie emblematică, Samsung Galaxy S11. Deja au început să apară tot felul de informații si zvonuri despre această serie compusă din trei telefoane. Acum a apărut un nou detaliu despre Galaxy S11. Conform acestei informații de la cunoscutul Ice Universe, seria Galaxy S11 va avea un design inspirat de Galaxy Note 10, mai ales că dimensiunile ecranului sunt anunțate a fi mai mari decât de obicei.

Una din cele mai importante modificări de design, față de seria Galaxy S10, ar fi o gaură centrală în afișaj pentru camera foto frontală. Pe seria Galaxy S10 gaura a fost amplasată în lateral. Conform site-ului PhonAndroid, care citează și el pe Ice Universe, ecranul Dynamic AMOLED Infinity-O va fi prezent pe seria Galaxy S11. Gaura din ecran a acestuia va fi poziționată sus și central, în același fel ca Galaxy Note 10. Anul trecut seria Galaxy S10 nu a împrumutat aproape nimic de la Samsung Galaxy Note 9. Un alt detaliu interesant, zona de sus unde va fi gaura va fi, de asemenea, mult mai subțire și discretă decât pe modele actuale.

Samsung Galaxy S10 este primul model Samsung care a introdus un ecran Infinity-O cu o gaură plasată asimetric în colțul din dreapta sus. Galaxy Note 10 a urmat câteva luni mai târziu cu un design oarecum similar, dar gaura din centru a făcut o diferență imensă în ceea ce privește amplasarea. Producătorul coreean a decis, după toate probabilitățile, să rămână pe aceeași macheta cu următoarele smartphone-uri emblematice.

O scurgere anterioară a oferit detalii suplimentare cu privire la aspectul Galaxy S11 și anume că toate smartphone-urile Galaxy S11 ce vor fi lansate anul viitor vor avea dimensiuni ale ecranului substanțial mai mari. Ecranul va fi curbat la toate cele trei modele, inclusiv la cel mai mic Galaxy S11e. Modelul de anul trecut Samsung Galaxy S10e are un ecran plat.

Conform aceleiași surse, toate modelele Galaxy S11 anul viitor ar oferi 5G. Samsung Galaxy S11e și Galaxy S11 vor fi disponibile în două variante: 4G sau 5G. În ceea ce Samsung Galaxy S11+ anunțat cu o dimensiune impresionantă a ecranului de 6,9 ​​inch, acesta ar fi produs doar în versiunea 5G.

Sursa foto: via google.com

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo