duminică, 8 septembrie 2019

Samsung va lansa un Galaxy M30s cu o baterie enormă de 6.000 mAh

de developer

Samsung a anunțat că va lansa smartphone-ul Galaxy M30s în India pe 18 septembrie. Deja Amazon India a creat o pagină web dedicată lui Samsung Galaxy M30s, dezvăluind câteva specificații cheie ale dispozitivului. Mai mult, un canal YouTube a postat un videoclip cu Samsung Galaxy M30s, oferindu-ne o idee despre ce va trebui să ofere dispozitivul.

Sigur o caracteristică Samsung demnă de laudă pe acest Galaxy M30s este capacitatea bateriei sale. Conform tweet-ului postat de Samsung India pe Twitter, dispozitivul va împacheta o baterie masivă de 6.000mAh. Nu știm niciun alt smartphone din gama medie de prețuri care să ofere un acumulator cu o astfel de putere. Credem că acestă uriașă baterie va fi o mare bilă albă pentru Galaxy M30s la vânzare. În general capacitatea bateriei este unul dintre punctele de cea mai mare importanță în alegerea unui smartphone, peste tot în lume.

Samsung Galaxy M30s va avea un ecran Super AMOLED. Cu toate acestea, compania sud-coreeană nu a dezvăluit rezoluția afișajului. Ne așteptăm să fie un ecran cu rezoluție Full HD+. Din ceea ce se vede în fotografiile apărute, Galaxy M30s are un scaner de amprente montat pe spate. Tot acolo vor mai fi trei camere foto iar teaser-ul de prezentare sugerează o camera principală de 48 MP. La această gamă camera principală, aici excelentă, este însoțită de una Ultra-Wide și una de adâncime. Un lucru interesant, se pare să există un senzor suplimentar pe lângă trei camere – cel mai probabil ar putea fi un modul de autofocus cu laser. Dacă da, Galaxy M30s va fi printre puținele care vor oferi așa ceva.

Samsung Galaxy M30s va avea un chipset Samsung Exynos complet nou. Informațiile sugerează că ar putea fi Exynos 9611, care ar putea fi o versiune a lui Exynos 9610, aflat și pe alte smartphone-uri Samsung. Galaxy M30s va avea un port USB Type-C, un slot triplu și un jack audio de 3,5 mm, potrivit MySmartPrice. Cam acestea sunt toate lucrurile ce le știm momentan despre acest smartphone.

Conform sistemului de denumire, este evident că Samsung Galaxy M30s va fi plasat între Galaxy M30 și Galaxy M40. În prezent, Galaxy M30 costă aproximativ 175 de euro iar Samsung Galaxy M40 costă 250 euro. Deci, ne putem aștepta ca M30s să coste undeva între aceste prețuri. Toate telefoanele din seria Galaxy M s-au vândut și se vând foarte bine, au specificații excelente pentru prețurile afișate. Cu un atuu important – bateria de 6.000 mAh – Galaxy M30s sigur va merge pe urmele colegilor săi din seria M.

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo