marți, 9 iunie 2020

Samuel Caba: Nu cu pompa, cu minte și responsabilitate!

de Basil Mureșan

“Zona pasajului de la Micălaca este ca un puroi pe trupul orașului care nu se mai vindecă.

La o aversă mai intensă de câteva minute canalizarea nu mai rezistă, apele nu se mai scurg, dând în clocot prin gurile de canal neputincioase.

Situația nu este de ieri, mai mult ca sigur este vorba de o eroare de concepție și realizare a canalizării, de altfel executate sub mandatul îndelungat al binecunoscutei echipe politice arădene.

Primarul de acum a stat o noapte întreagă lângă mașinile de intervenție care încercau noaptea trecută să diminueze pagubele create de apele care se revărsau din gurile de canal, după ploaia binefăcătoare de luni.

Foarte bine că au intervenit cu pompele, foarte bine că Domnul Bibarț a fost prezent, însă cu asta situația nu se rezolvă, la o nouă aversă mai lungă de zece minute se poate lua totul de la capăt.

Iar, dacă nu se știe, chiar acum intrăm în perioada averselor îmbelșugate, de altfel atât de binevenite pentru agricultură după seceta îndelungată din ultima vreme.

Eu cred că nu este nicio rușine să recunoști când ai greșit și s-o iei de la capăt, încercând să repari greșeala. Mai ales când ești responsabil față de cei care te-au ales și așteaptă de la tine fapte, soluții, nu vorbe și gesturi de pompier care salvează orașul de la ceva pe care tot tu l-ai creat.

Așteptăm urgent rezolvarea situației de la pasajul Micălaca, așteptăm soluții pe termen lung, nu gesturi pompieristice.” A declarat Samuel Caba, președinte  ARCD.

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo