miercuri, 1 iulie 2020

Se asfaltează intersecția Pâncota-Măderat

de Valentin Iacob

Astăzi a început asfaltarea intersecției Pâncota-Măderat și a podețelor din acest perimetru, pe șantierul drumului județean Pâncota-Buteni. Este o fază importantă a lucrării, mai ales după ce președintele Iustin Cionca a solicitat constructorului, cu o zi mai devreme, să refacă anumite tronsoane de drum unde în urma controalelor Consiliului Județean s-a constatat că primul strat de asfalt a fost deteriorat.

„Există o nerăbdare a localnicilor de a circula pe acest drum modernizat, după ce atâția ani au făcut slalom printre gropi. Noi am avut curajul să abordăm această lucrare, deși nu este deloc ușoară, și se avansează bine. Am cerut ca lucrarea să fie de calitate, nu vom face rabat de la asta, indiferent de căldură, ploi sau orice alt motiv” – a declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

Consiliul Județean Arad modernizează drumul de la Arad la Gurahonț, peste 82 km, iar tronsonul Pâncota-Târnova-Buteni este parte a acestui proiect. Pe toate cele trei tronsoanele (Arad-Șiria-Pâncota, Pâncota-Târnova-Buteni, Buteni-Dieci-Gurahonț) se lucrează.

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo