miercuri, 9 iunie 2021

Se modernizează rețeaua electrică dintre Sebiș și Hodiș

de Basil Mureșan

Consiliul Județean Arad a prelungit valabilitatea certificatului de urbanism solicitat de E-Distribuție Banat, necesar pentru modernizarea a 9,5 kilometri de rețea de energie electrică, de la Sebiș la Hodiș. Societatea de distribuire a energiei electrice derulează un proiect de creștere a capacității de distribuție a rețelei pe axul Sebiș-Hodiș, la o putere de 20kV.  

„Răspundem întotdeauna cu promptitudine la orice solicitare, mai ales când e vorba de dezvoltarea localităților din județul Arad. Modernizarea rețelei de electricitate prin creșterea capacității de distribuție înseamnă o putere energetică mai mare și, automat, posibilitatea de a oferi condiții superioare posibililor investitori”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

                Certificatul de urbanism a fost eliberat, inițial, în 2019, iar E-Distribuție Banat a solicitat prelungirea valabilității Certificatului de urbanism, document necesar pentru întocmirea Documentației Tehnice de obținere a Autorizației de Construire.

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo