luni, 30 martie 2020

Setul de căști wireless Google Pixel Buds 2 a fost certificat de FCC, lansarea pare iminentă

de Basil Mureșan

Știm deja că Google lucrează la lansarea celei de-a doua generații de căști cu adevărat wireless. Cu puțin timp în urmă, am văzut viitoarele căști wireless Google Pixel Buds 2 sau Google Pixel Buds (2020) (numele nu este deocamdată confirmat) pe site-ul Wireless Power Consortium. Apoi, viitoarele căști wireless au fost reperate pe site-ul de certificare NCC din Taiwan.

Ambele certificări de mai sus au adus informații importante despre Google Pixel Buds 2 / Google Pixel Buds (2020). Acum aceste căști Google Pixel au apărut și pe site-ul american certificare FCC. Apariția pe site-ul Federal Communications Commission, sugerează că data lansării celei de-a doua generații de Google Pixel Buds ar putea să nu fie prea departe.

Certificarea Comisiei Americane de Comunicații (FCC) pentru Google Pixel Buds, este un indiciu clar că am putea fi în curând martorii sosirii lor pe piață. Certificarea NCC nu a dezvăluit nimic prea important în ceea ce privește noile căști wireless Google, cu excepția numărului de model al ambelor căști: G1007 – casca stângă și G1008 – casca dreaptă.

Listarea pe pagina Wireless Power Consortium a fost eliminată ulterior din motive necunoscute. Dar, conform MySmartPrice, aceasta a dezvăluit că Google Pixel Buds vor avea încărcare wireless 5W. Deși 5W nu este o soluție foarte rapidă pentru încărcarea dispozitivelor, trebuie să țineți cont că avem de-a face cu niște căști aici. Setul wireless Samsung Galaxy Buds+ are o durată de viață mai bună a bateriei, șase microfoane pentru o calitate mai bună a sunetului și va fi un concurent serios pentru Google Pixel Buds 2.

În ceea ce privește relevanța listării WPC (Wireless Power Consortium), trebuie să fim conștienți de faptul că toate dispozitivele care sunt compatibile cu încărcarea wireless Qi trebuie să fie certificate de către Wireless Charging Consortium. Acest lucru este valabil și pentru viitoarele Google Pixel Buds.

În ceea ce privește specificațiile și caracteristicile viitoarelor Google Pixel Buds 2020, ar fi prea devreme pentru a specula acum despre ele. Dar faptul că viitoarele căști wireless Google au început să primească aceste certificări ne indică apropierea acestora de lansare. Cu siguranță ne putem aștepta să aflăm mai multe despre ele în zilele următoare.

Sursa foto: via mysmartprice.com

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo