joi, 28 mai 2020

Surprize de 1 iunie

de Basil Mureșan

Nici nu știu cum să încep, deoarece nu-mi e caracteristic să fac publicitate, însă de data asta trebuie. În spatele poveștii următoare sunt doi oameni dragi mie pe care îi susțin așa cum știu.

Vă spuneam că acest articol este unul de publicitate și informare, dar îl voi face să fie diferit. Nu știu și nu am știut niciodată să vând sau să recomand „ca la carte”.

Voi începe prin a vă spune că, în viața mea, am oameni de calitate. Oameni care pun preț mare pe omenie, pe corectitudine, pe loialitate, pe prietenie, pe bunătate, într-un cuvânt, pe valorile morale de altă dată.

Am oameni făini care știu să aprecieze munca, care știu că totul nu înseamnă doar bani, ci mai mult de atât, pentru ei acel „tot” înseamnă calitate și mulțumirea pe care o câștigă de la ceilalți din jurul lor.

Csaba și Larisa sunt acei oameni de calitate din viața mea. Mi-au fost colegi de muncă, apoi mi-au rămas prieteni.

Între timp, din dorința lor de a urca cât mai sus pe scara vieții, au hotărât să își deschidă o mică afacere de familie. Aceștia s- au gândit să aducă în acest orășel cochet și softisticat, un nou concept în domeniul frizeriei.

Astfel a luat naștere ETC Underground Barber Shop, care este situat în centrul orașului, pe Bulevardul Decebal nr 17. Nu au deschis de mult timp, ci fix după ridicarea stării de urgență.

Acum, pentru că se apropie ziua copilului, de fapt este ziua noastră, a tuturor, prietenii mei împreună cu echipa de la Etc Underground Barber Shop, s-au gândit să îi bucure și să le vină în ajutor tuturor celor care au nevoie de o schimbare de look sau o nouă frizură, mai ales acum după toată nebunia de coronavirus.

În perioada 1 și 2 iunie, ușile salonului vor fi deschise tuturor, atât celor mici, cât și celor mari. Și cum vă spuneam mai sus, oamenii făini pun preț cel mai mult pe calitate și pe mulțumirea celor din jur,și mai puțin pe bani.

Astfel, bucuria pe care Csaba și Larisa vor să o ofere tuturor în această perioadă, nu se plătește. Bucuriile nu se plătesc, ci doar se acceptă și se prețuiesc.

Așa că, nu ezitați ca în data de 1 și 2 iunie, toți cei care doriți să faceți o mică sau mare schimbare de look, mergeți cu încredere la ETC Underground Barber Shop de pe Bulevardul Decebal nr 17. Echipa este una tânără și perfecționistă, iar locația este una superbă,parcă desprinsă din filmele western.

ETC Underground Barber Shop vă așteaptă cu brațele deschise !

Alexandra Alexa-Blănaru

Like pe facebook: https://www.facebook.com/undergoundbarbershop/

Follow pe instagram: https://www.instagram.com/etcundergroundbarbershop/

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo