sâmbătă, 13 iunie 2020

Tableta premium Samsung Galaxy Tab S7+ 5G cu o baterie de peste 10.000 mAh

de Basil Mureșan

Tabletele Samsung Galaxy Tab S7 și Galaxy S7+ se apropie de debut, poate chiar puțin mai devreme decât zvonurile care vorbeau despre o lansare la sfârșitul lunii august. În special, modelul de top Galaxy Tab S7+ 5G a primit certificările de la Wi-Fi Alliance, CQC (China Quality Certification Center) și Bluetooth SIG. Prin urmare, Galaxy Tab S7+ 5G va fi prima tabletă cu suport pentru rețeaua 5G de ultimă generație, pe lângă suportul Wi-Fi 6.

Certificarea Bluetooth SIG din 9 iunie este cea care a confirmat denumirea comercială a produsului: Samsung Galaxy Tab S7+. Samsung intenționează să lanseze două tablete, una cu o diagonală de 11 inch și una cu o diagonală de 12,4 inch (31,50 centimetri). Ambele tablete vor fi disponibile atât în variante Wi-Fi cât și LTE. În același timp, conectivitatea 5G va fi în exclusivitate pe Galaxy Tab S7+, conform HDBlog. Samsung a mai lansat anul acesta o tabletă 5G, este vorba despre Samsung Galaxy Tab S6 5G.

Față de tableta Galaxy Tab S6 (ecran de 10,5 inch) noile modele vin cu un display mai mare. A fost o doleanță a fanilor Samsung, mai ales din motive de productivitate. Mai mult, tot anul acesta în aprilie, Samsung a lansat și un model mai mic a tabletei Tab S6: Samsung Galaxy Tab S6 Lite. Are un design modern și comoditatea unui S-Pen, dar diagonala display-ului (10,4 inch) tot nu este la standardele la care ne-a obișnuit Samsung până acum. Cu noile tablete premium ecranele sunt mult mai mari.

O altă certificare din China – 3C (China Compulsory Certificatecare) a dezvăluit că versiunea „Plus” a tabletei Galaxy Tab S7 ar trebui să aibă o baterie cu o capacitate nominală de 9.800 mAh. Ar fi un pas important înainte față de cei 7.040 mAh ai bateriei din Galaxy Tab S6. Ținând cont că se va lua în calcul capacitatea tipică, aceasta va fi în jur de 10.090 mAh. În acest fel, alături de un nou procesor, ne așteptăm la o baterie cu o autonomie foarte bună.

Cel mai probabil cele două tablete vor fi lansate pe 5 august, alături de seria Galaxy Note 20, Samsung Galaxy Fold 2 și Galaxy Z Flip 5G. Lansarea va fi online, din cauza problemelor globale cauzate de actuala pandemie COVID-19.

Sursa foto: hdblog.it

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo