sâmbătă, 15 aprilie 2023

Telefoanele pliabile Vivo X Fold 2 și Vivo X Flip tot mai aproape de lansare

de Basil Mureșan

Au fost tot mai multe informații în ultimul timp că Vivo va lansa noi smartphone-uri pliabile tip Fold și Flip. Acum, am aflat concret că este vorba despre Vivo X Fold 2 și Vivo X Flip, dar și unele informații despre ce se află sub capota acestor două telefoane pliabile.

Potrivit 9to5Google, imaginile postate de Digital Chat Station pe Weibo oferă o primă privire asupra lui Vivo X Fold 2. Acesta este numele de scenă pentru factorul de formă „tip carte” popularizat de gama Samsung Galaxy Z Fold. La fel ca designul Samsung, Oppo are un afișaj interior expansiv, deși unul cu decupaj pentru camera selfie, în timp ce Samsung folosește o cameră sub afișaj.

Exteriorul lui Vivo X Fold 2 este locul în care dispozitivul iese puțin mai mult în evidență, cu un suport din piele (probabil imitație) într-o culoare roșie izbitoare. Un modul circular de cameră în colțul de sus găzduiește trei camere și un blitz LED.

Vivo X Fold 2 va avea un ecran intern pliabil de 8,03 inch (20,40 cm) cu o rată de reîmprospătare de 120Hz și o luminozitate maximă de 1.800 niți. Ecranul exterior va avea diagonala 6,53 inch (16,59 cm), rata de actualizare de 120 Hz și luminozitatea maximă de 1.600 de niți.Digital Chat Station menționează că urmașul lui Vivo X Fold+, Vivo X Fold 2, este alimentat de procesorul Snapdragon 8 Gen 2. Telefonul are o baterie 4.800 mAh cu încărcare rapidă de 120W și încărcare wireless de 50W.

Între timp, aceeași imagine ne oferă o privire mai bună asupra Vivo X Flip, care a apărut pentru prima dată săptămâna trecută. Aceste imagini arată mai bine afișajul exterior, care are un modul pentru camere și indicatori de stare pentru semnalul celular și baterie. De asemenea, este clar acum că Vivo X Flip are două camere pe capacul exterior, cu branding Zeiss pe obiectiv. Una dintre camere este de 50MP (Sony IMX866). O cameră de 32 megapixeli se va ocupa de selfie și apeluri video.

Se pare că Vivo X Flip are la bord procesorul Snapdragon 8+ Gen 1 șio baterie de 4.400 mAh cu încărcare de 44W. Nu se știe cantitatea de memorie RAM și de stocare, de asemenea, nici dacă are certificare pentru rezistența la apă.

Cele două telefoane pliabile Vivo vor fi lansate pe 20 aprilie. Momentan nu știm prețurile pentru aceste dispozitive și nici dacă Vivo intenționează să lanseze oricare dintre aceste dispozitive pliabile sau ambele la nivel global. Vivo X Flip și Vivo X Fold+ au fost până acum disponibile exclusiv în China.

Foto: via 9to5google.com

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo