duminică, 2 februarie 2020

Transferuri de bunuri privind sistemul de alimentare cu apă și canalizare

de developer

În cadrul ședinței Consiliului Județean, s-au votat o serie de Hotărâri care vizează buna funcționare a sistemului de alimentare cu apă și canalizare în județul Arad.

„Sunt acte administrative necesare, pentru a clarifica și poziționa bunurile de interes județean, respectiv pe cele de interes local. Aceste clarificări vin și în contextul în care în județul Arad se derulează un proiect european important, de extindere și modernizare a Infrastructurii de Apă si Apă uzată în jud Arad, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Astfel, s-a majorat patrimoniul public al Județului Arad cu un bun de interes județean aferent sistemului de alimentare cu apă și canalizare situat pe raza orașului Nădlac. Și în cazul orașului Pâncota, Consiliul Local a solicitat transferarea unor bunuri aparținând Pâncotei în patrimoniul Județului Arad. De asemenea, prin votul consilierilor județeni din patrimoniul Județului s-au trecut bunuri aferente sistemului de alimentare cu apă şi canalizare care deservesc exclusiv comuna Tauț.

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo