sâmbătă, 12 martie 2022

Tu ești primăvara mea

de developer

Trei zile a ținut minunea la Filarmonica din Arad. Trei zile în care Aradul a avut parte de cel mai spectaculos concert din ultima perioadă. “Tu ești primăvara mea” s-a numit proiectul celor de la Q Band în colaborare cu Filarmonica din Arad. Pe scenă, alături de Claudia Iuga și George Dancu, au urcat invitații lor speciali, Geanina Giblak, Ioan Moțiu,Mădălina Boroneaț, Alexandra Drăgan, Dragoș Moldovan, Gabi Iorga, Dema Cosmin și nu în ultimul rând izvorul teatrului Arădean , Zoltan Lovas. Totul a fost parcă desprins dintr-o poveste de iubire, ne-au încâtat auzul prin fiecare notă muzicală. Au transmis emoțiile necesare pentru vremurile în care trăim.

Vă mulțumim că datorită vouă, celor care ne-ați încântat privirile și auzul,am reauzit melodii și șlagăre valoroase care ne-au fost lăsate moștenire de către Aura Urziceanu, Aurelian Andreescu, Adrian Romcescu. Vă mulțumim pentru profesionalismul de care ați dat dovadă, vă mulțumim pentru emoțiile pe care le-ați împărtășit cu noi, vă mulțumim pentru muzica bună. Vă mulțumim pentru hrana sufletească pe care ne-ați oferit-o în aceste trei zile spectaculoase. Toți oamenii care au lucrat și au pregătit acest concert incendiar, au reușit să trezească în sufletele arădenilor emoții, oferindu-le prin muzica lor,speranță. Aradul are artiști, Aradul are oameni talentați, iar asta s-a văzut în cele trei zile de concert. Mi-aș dori ca în viitorul apropiat, astfel de evenimente culturale să devină o obișnuință, ba mai mult, mi-aș dori să aud mai multe despre Filarmonica din Arad , despre acei oameni care prin munca și talentul lor, oferă starea de “piele de găină”.

Mă-nclin în fața lor : Q Band și anume,Claudia Iuga, George Dancu, Frnda Attila, Sergiu Bacos, Stoica Marius, Maksym Borinov, Norbi Prentel,Torma Csaba,Mathyas Sandor, Claudiu Buna, Geanina Giblak,Gabi Iorga, Dema Cosmin, Mădălina Boroneaț, Alexandra Drăgan, Dragos Moldovan, Ioan Moțiu ,artiștilor Filarmonicii Arad și nu în ultimul rând actorului Zoltan Lovas care a făcut ca acest eveniment să fie de poveste. Cuvintele uneori sunt prea mici pentru a defini cu adevărat ceea ce simțim, alteori nici măcar nu le putem găsi, însă acum, în toată simplitatea cuvintelor, tot ce îmi rămâne să spun este că : AȚI FOST MINUNAȚI !

Alexandra Blănaru

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo