luni, 13 aprilie 2020

Viitoarele tablete premium Samsung vor avea ecrane de 11 și 12,4 inch

de Basil Mureșan

Samsung a făcut mai multe modificări strategice la telefoanele din seriile entry-level și mid-range în ultimii doi ani. Acum gigantul high-tech sud-coreean ar putea să-și reînnoiască și seria de tablete Galaxy Tab. Ultimele informații sugerează că Samsung intenționează să lanseze tablete premium cu ecrane mai mari în acest an.

Se pare că următoarea tabletă high-end Samsung va avea dimensiuni de 11 inch și 12,4 inch. Compania din Coreea de Sud este printre puțini producători care încă mai fabrică tablete emblematice Android, iar clienții cer de mult timp companiei să crească dimensiunea display-ului. Conform AndroidHeadlines, foarte mulți potențiali cumpărători ar aprecia această schimbare.

Noile dimensiuni se compară, de asemenea, cu cea mai recentă generație de iPad Pro Apple, care vine în variante de 12,9 inch și 11 inch. Ultima tabletă premium a companiei sud-coreene, de altfel excelentă,  Samsung Galaxy Tab S6, are un ecran de 10,5 inch.

Această tabletă va fi succesorul tabletei Galaxy Tab S6 și foarte probabil să fie numit Samsung Galaxy Tab S7. Cu toate acestea, Samsung poate opta să-l numească Galaxy Tab S20, o schimbare în linie cu smartphone-urile sale emblematice din acest an.

Samsung va lansa două variante de dimensiune ale următoarei sale tablete premium. Următoarea tabletă-pilot Samsung a intrat în dezvoltare cu numerele de model  SM-T97x  și  SM-T87x . Primul probabil corespunde modelului de 12,4 inch, iar cel de-al doilea modelului de 11 inch. Ambele tablete vor fi oferite în variante Wi-Fi și LTE.

Detaliile despre specificații sunt puține în acest moment, dar, având în vedere că ar fi cea mai importantă ofertă Samsung, ne putem aștepta cu siguranță la cel mai recent procesor și la o cantitate mai mare de memorie RAM. Samsung a optat pentru procesorul Qualcomm Snapdragon 855 pentru Galaxy Tab S6 anul trecut, astfel încât noua tabletă va primi probabil Snapdragon 865. Ne așteptăm și la unele îmbunătățiri în departamentul foto. O baterie mare, cu suport de încărcare rapidă de 25 W, 5G și Android 10 cu interfața Samsung One UI 2.1 ar trebui să fie la bord. Posibil chiar un ecran Infinity-O și eventual margini laterale și mai subțiri vom vedea pe Samsung Galaxy Tab S7.

Samsung va oferi noua tabletă cu variante de culoare gri, albastru și maro. Un accesoriu pentru acoperirea tastaturii va fi, de asemenea, disponibil. Mai multe detalii despre Galaxy Tab S7 (sau Galaxy Tab S20) ar trebui să înceapă să apară online în următoarea perioadă.

Sursa foto: androidheadlines.com

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo