duminică, 19 decembrie 2021

WhatsApp vă va permite să combinați tonurile pielii pentru emoji-uri de cuplu

de Valentin Iacob

Emoji-urile pot părea banale pentru unii, dar pentrumulți nativi digitali, este o parte destul de importantă a abilităților lor de comunicare. Inițial, a trebuitsă ne ocupăm doar de tonul galben al pieliipentru emoji-urile „umane”, dar în cele din urmă Unicode, standardul mondial pentru emoji-uri, a lansat diferite variații de tonuri de piele pentru mai multe emoji-uri, concentrându-se pe reprezentare. WhatsApp aduceacum o nouă actualizare, inițial pentru utilizatorii beta, care vă va permite să alegeți diferite combinații de tonuri de piele pentru cupluri de emoji.

Conform AndroidCommunity, WA Beta Info ne aduce o mulțime de știri legate de WhatsApp chiarînainte ca acestea să devină oficiale. De data aceasta, au spus că aplicația de mesagerie deținută de Meta a lansat o nouă actualizare pentru versiunea beta. De fapt, a fost depistat într-un jurnal de modificări al versiunii 2.21.22.8 a aplicației Android, dar era în curs de dezvoltare atunci. Acum se pare că se lansează la testerii beta selectați, așa că nu există încă nici o modalitate de a forța actualizarea în acest moment pe telefon.

Aplicația WhatsApp a fost creată în 2009 de WhatsApp Inc. din Mountain View, California. Apoi a fost achiziționată de Facebook, în februarie 2014, pentru aproximativ 19,3 miliarde USD. A devenit cea mai populară aplicație de mesagerie din lume până în 2015, și are peste 2 miliarde de utilizatori înîntreaga lume în 2021. După Facebook și YouTube, este a treia cea mai populară rețea socială la nivel Mondial și este intens folosită de utilizatorii de telefoane Samsung, Apple, Sony, Motorola sau alte modele.

Practic, actualizarea vă permite să faceți diferite combinații de nuanțe de piele pentru emoji-urile cuplului de pe platforma WhatsApp. Atunci când alegeți un cuplu emoji, puteți alege diferite tonuri și există o mulțime de combinații diferite pe care le puteți combina și potrivi. După cum am menționat mai devreme, este important pentru reprezentare chiar și pe emoji-uri, de aceea sunt acum diferite tipuri de cupluri disponibile. A fi capabil să-și aleagă tonurile pielii este o opțiune bună de asemenea.

Ceea ce actualizarea pentru aplicația Android nu aduce încă este o remediere a problemelor pentru dispozitivele care rulează pe Android 12. Există deja o actualizare web pentru a remedia acest lucru, dar în aplicația mobilă, probabil că încă lucrează la remediere. Dacă o aplicație se blochează din nou și din nou, este o problemă enervantă, așa că sperăm că vor putea remedia și acest lucru în cele din urmă. Între timp, aceasta este actualizarea pe care WhatsApp a decis să o lanseze mai întâi.

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo