duminică, 22 martie 2020

Zone de odihnă redeschise în Franța – doar pentru șoferii profesioniști

de Mihai Molnar

Potrivit infotrucker.ro Franța va redeschide zonele de odihnă, restaurantele și dușurile pentru șoferii profesioniști.

În urmă cu câteva zile, sindicatele din Franța au protestat cu privire la decizia autorităților de a închide zonele de odihnă, restaurantele și cafenelele din țară, care a afectat în mod direct activitatea șoferiilor profesioniști.

La scurt timp de la această decizie, multe dintre restaurantele, zonele de odihnă și dușurile de pe autostradă din Franța s-au închis, iar șoferii profesioniști – rămași la datorie – au avut mari probleme din această cauză.

Acum, Ministerul Transporturilor din Franța vrea să revină asupra acestei decizii. Jean-Baptiste Djebbari, sectretar de stat pentru transporturi a anunțat că, în următoarele ore, Departamentul de Transport va publica un decret de menținere deschisă a stațiilor de alimentare cu carburant, a zonelor de odihnă, toaletelor și restaurantelor de pe autostrăzi”.

Potrivit infotrucker.ro, acesta a mai spus că în scurt timp va fi disponibilă pe Smart Bison o hartă a locurilor deschise. Astfel, șoferii profesioniști care își desfășoară activități vor cunoaște în permanență unde pot beneficia de aceste servicii.

Mai multe informații și articolul integral poate fi accesat aici:www.infotrucker.ro

Distribuie articolul
Contrapunct News Logo